Бивш производител на сирене и компанията, която притежаваше, се признаха

...
Бивш производител на сирене и компанията, която притежаваше, се признаха
Коментари Харесай

Бивш производител на сирене се призна за виновен в епидемия от листерия, която уби двама души

Бивш производител на сирене и компанията, която притежаваше, се признаха за отговорни във вторник по обвинявания в закононарушения, свързани с зараза от листерия през 2016-2017 година, която хоспитализира осем души и умъртви двама.

Johannes Vulto и Vulto Creamery от Уолтън, Ню Йорк, се признаха за отговорни по едно закононарушение за причиняване на въвеждането на фалшифицирани храни в междущатската търговия сред декември 2014 година и март 2017 година, заяви Министерството на правораздаването.

>

Мекото сурово сирене на Vulto Creamery стои зад единственото многощатско огнище на листериоза през 2017 година, вследствие на национално изземване на сирената със сурово мляко, продавани от компанията, съгласно Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите.

открити служащи в сметаната не са измили ръцете си, преди да ги употребяват за безредие и накъсване на сирене, в това число един чиновник с голям брой порязвания и ожулвания по ръцете. Тампони от сметаната на Vulto неведнъж са позитивни з...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР