Бивш наемник от руската армия Вагнер преднамерено е запалил къща

...
Бивш наемник от руската армия Вагнер преднамерено е запалил къща
Коментари Харесай

В Русия бивш наемник от Вагнер запали жилищна сграда, има жертви

Бивш наемник от съветската войска " Вагнер " предумишлено е запалил къща с хора в Красноярския край, в село Ермаковское, заяви изданието „ База “.

В резултат на палежа, осъществен през миналата нощ, са починали двама души. Извършителят е арестуван по съмнение за ликвидиране.

След потушаването на огъня в постройката са открити телата на 68-годишна жена и 35-годишната ѝ щерка. Няколко часа по-късно за закононарушението е арестуван 32-годишен някогашен боен от „ Вагнер ". При осъществен от полицията обиск у него е открита туба за гориво.

По-рано в съветския град Гуково, в Ростовска област, неотдавна завърнал се от фронта боец от „ Вагнер “ са напи със собствен другар, след което го изнасили. Местните медии оповестиха, че причинителят е пандизчия, вербуван от „ Вагнер “ за войната в Украйна.

Медиите оповестяват и за различен сходен случай – жителят на Архангелска област Вячеслав Самойлов, наказан през 2022 година за убийството на приятелката си – на 9 година и 7 месеца затвор при непоколебим режим, е бил помилвавн поради присъединяване си във войната против Украйна.
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР