Бивш израелски министър, който преди време си призна опит за

...
Бивш израелски министър, който преди време си призна опит за
Коментари Харесай

Бивш израелски министър обвинен в шпионаж за Иран

Бивш израелски министър, който преди време си призна опит за противозаконен импорт на екстази, в този момент е упрекнат в шпионаж в интерес на Иран, оповестиха от израелската работа Шин Бет.
Контраразузнавателната организация заяви, че някогашният министър гонен Сегев е бил упрекнат в петък в „ закононарушения при предаването на информация на врага по време на война и в шпионаж против Израел. "
" Разследване от страна на Шин Бет и полицията откри, че Сегев е бил нает и работил като сътрудник от името на иранското разузнаване ", се споделя в изказване.
Полицейско изказване по случая гласи, че упрекнатият е бил задържан предишния месец при завръщането си в Израел, откакто му е бил отхвърлен достъп в западноафриканската страна Екваториална Гвинея поради закононарушенията ме.
Преди той живееше в Нигерия, споделиха от полицията.
От Шин Бет споделят, че Сегев е бил в контакт с длъжностни лица на иранското посолство в Нигерия, а по-късно посещава ислямската република за срещи с разследващите си " ръководители ".
" Сегев е дал на тези, за които е работил, информация, обвързвана с енергийния пазар, обекти за сигурността в Израел, здания и чиновници в политически и охранителни органи и други ", написа в това известие.
По думите на юристите на Сегев огромна част от детайлностите от обвиняванията против клиента им са под възбрана за разгласяване от страна на управляващите и дребното, което може да се заяви, основава подвеждащо усещане.
Сегев е работил в кабинета на премиера Ицхак Рабин при започване на 90-те години на предишния век. През 2004 година той беше упрекнат в опита да внесе нелегално 30 000 ахпеча екстази в Израел от Холандия, употребявайки дипломатически паспорт с фалшифицирана дата за годност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР