Бивш изпълнителен директор на TikTok твърди, че е била уволнена,

...
Бивш изпълнителен директор на TikTok твърди, че е била уволнена,
Коментари Харесай

Бивш изпълнителен директор на TikTok казва, че базираният в Китай шеф я е ​​уволнил, защото „вярва, че жените трябва да мълчат“: дело

Бивш изпълнителен шеф на TikTok твърди, че е била уволнена, тъй като не е съумяла да показва „ послушност и благост особено се изисква от чиновници дами. “

Кейти Ричио Пурис, която беше освободена предходната година от ролята си на началник на световната марка и реклама на TikTok, заведе дело за дискриминация против платформата за обществени медии, благосъстоятелност на ByteDance, във федералния съд на Манхатън в четвъртък.

Пурис, жителка на Лонг Айлънд, твърди, че компанията я е подлагала на рецензии, от които нейните сътрудници мъже са били пощадени, и че не е съумяла да отговори вярно на обвиняване в полов тормоз.

„ На всяка стъпка госпожа Пурис съобщаваше за дискриминационното отношение и половия тормоз, с които се сблъскваше – на нейните мениджъри, отдел „ Човешки запаси “ и връзки със чиновниците – и Компанията, приемайки директивите си от офиса в Китай, не съумя да предприеме никакви коригиращи дейности ”, се споделя в жалбата.

Пурис, чиято автобиография вк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР