Бивш брокер от банката Голдман сакс е новият лидер на

...
Бивш брокер от банката Голдман сакс е новият лидер на
Коментари Харесай

Стефанос Каселакис е новият лидер на СИРИЗА

Бивш брокер от банката " Голдман сакс " е новият водач на гръцката лява партия СИРИЗА, определен на втория тур на вътрешнопартийните избори, извършени през вчерашния ден. Той бе определен на лидерския пост с 56,69% от гласовете на партийните членове. 

Каселакис е на 35 години, като в никакъв случай не е заемал политическа служба и е живял много години в Съединени американски щати, от където дойде, с цел да се кандидатира за водач на първата опозиционна партия в Гърция.

Доскоро чужд на необятната общност, Каселакис победи на втория тур някогашната министърка на труда в държавното управление на Ципрас, по времето на ръководството на СИРИЗА, Ефи Ахциоглу, посочена за любимка във вътрешния избор. На втория тур тя получи 43,3 %.

Каселакис е първият политик, който е открит педераст и оглавява гръцка политическа партия. В Гърция, където обичайното семейство е един от стълбовете на обществото, Каселакис постоянно се демонстрира с американския си брачен партньор Тайлър Макбет, който работи в незабавно поделение.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР