Бивш български полицай стои зад убийството на гръцкия кардиолог Христофорос

...
Бивш български полицай стои зад убийството на гръцкия кардиолог Христофорос
Коментари Харесай

Наш експолицай уби гръцки кардиолог, имал връзка с жена му

Бивш български служител на реда стои зад убийството на гръцкия кардиолог Христофорос Каландзакис на остров Крит. Това стана ясно след направените признания на арестувания, заяви "Български вести ".

62-годишният Каландзакис бе разстрелян през вчерашния ден. В основата на закононарушението е любовна история сред българската брачна половинка на жертвата и 37-годишния служител на реда.

Според формалната към този момент информация, отпечатъци по карабината, с която е погубен лекаря не са открити, защото българинът се е погрижил да постави ръкавици. От боязън да не бъде разпознат след убийството е тичал до колата като изхвърлял облеклата си една по една от него. 73-годишен гражданин на близкото село обаче го видял и алармирал полицията, откъдето потегля и разплитането на жестокото ликвидиране.

Българката, брачна половинка на кардиолога, също е задържана, упрекната е в директно съучастие. Счита се, че тя е съставила проекта за ликвидиране, уведомила е любовника си за маршрута на доктора и българинът е направил засада. По всяка възможност двамата са желали да сложат ръка на наследството на Каландзакис.

Експолицаят е направил признания, че е прострелял гърка в колата му по провинциалния път Сития – Йерапетра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР