Бивш аржентински национал пострада сериозно по празниците. Полузащитникът на Пенярол

...
Бивш аржентински национал пострада сериозно по празниците. Полузащитникът на Пенярол
Коментари Харесай

Фойерверк избухна в лицето на бивш аржентински национал

Бивш аржентински национал пострада съществено по празниците. Полузащитникът на Пенярол Лукас Виатри бе обезобразен, откакто фойерверк експлоадира в лицето му.

Инцидентът е станал на 25 декември в родината му, а фотоси, показващи контузиите му, обиколиха обществените мрежи. На тях се вижда, че лицето на Виатри е мощно подуто, а веждите му са съвсем изцяло изгорени. Освен това той има рана на дясната скула и още една на левия клепач.

Penarol'da forma giyen Arjantinli futbolcu Lucas Viatri'nin suratnda havai fiek patlad. Yüzünde ar yaralar oluan oyuncunun birkaç ay sahalardan uzak kalaca duyuruldu. pic.twitter.com/UZsY4WVC5q
— ÇapaMag Spor (@CapaMagSpor) 2 януари 2018 година
От неговия клуб потвърдиха, че футболистът ще отсъства от терена известно време, като не можаха да се ангажират с съответен период за възобновяване му.

“Лукас Виатри претърпя акцидент с пиротехника, която засегна и двете му очи. Той е в Буенос Айрес, където си почива и се правят нужните прегледи за назначение на уместно лечение”, се споделя в публикуваната от Пенярол декларация по случая.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР