Биткойн (BTC) премина бариерата от $30,000, а по-широкият криптопазар се

...
Биткойн (BTC) премина бариерата от $30,000, а по-широкият криптопазар се
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Solana : Какво трябва да знаят инвеститорите?

Биткойн (BTC) мина бариерата от $30,000, а по-широкият криптопазар се увеличи. Един от най-печелившите токени от неотдавнашното придвижване на цените е известен съперник на Етериум.

Прогноза за цената на Solana

Главният изпълнителен шеф на Real Vision Раул Пал счита , че Solana (SOL) евентуално може да повтори стремглавото повишаване на цената на Етериум (ETH) от 2018 година до 2021 година

Пал направи тази прогноза в блога си, в началото оповестена за неговите клиенти през януари, където акцентира неотдавнашното показване на SOL, което съгласно него припомня представянето на ETH за интервал от три години.

Пал счита, че Solana приключи низходящ тренд от пет талази и твърди, че в този момент актива е подготвен за напредък, сходен на възхода на ETH от неговия низходящ тренд от пет талази.

Той също по този начин остава бичи надъхан във връзка с дълготрайните вероятности на Етериум, потвърждавайки, че общият му адресируем пазар е доста по-голям от този на Биткойн. Главата на Real Vision има вяра, че Етериум е по-обширен главен архитектурен протокол, който разрешава основаването на повече неща върху блокчейна си, до момента в който Биткойн не дава тази опция.

В резултат на това Пал счита, че капацитетът на Етериум е по-голям от този на Биткойн и че алткойнът може да надмине флагманската криптовалута в идния цикъл.

Ценово деяние на Solana

Що се отнася до техническия разбор, цената на SOL рискува да се срине, в случай че не успее да се задържи над хоризонталното равнище на поддръжка при $20.


 


Към момента на писане на публикацията SOL се търгува на цена от $21.15 и е 11-ият по пазарна капитализация криптоактив. За разлика от него, ETH се търгува за към $1,915, което съставлява растеж от близо 4% през последните 24 часа. Цената обаче може да се увеличи, в случай че пробие от дълготрайната линия на опозиция.

Ако погледнем прогнозата за цената на SOL за април, техническият разбор от дневната времева рамка алармира за смесени вероятности. Макар че цената на SOL е над зоната на хоризонтална поддръжка от $20, тя за трети път спада до нея, създавайки по-ниски върхове, което е симптом за уязвимост, която може да докара до пробив.

Освен това, седмичният RSI се търгува под 50 и се намалява, което демонстрира мечи дълготраен тренд. Въпреки това цената стартира възходящо придвижване неотдавна, създавайки първото по-високо дъно след пробива, а дневният RSI мина над 50.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР