Биткойн (BTC) породи вълнение в крипто света на 14 февруари

...
Биткойн (BTC) породи вълнение в крипто света на 14 февруари
Коментари Харесай

Защо трейдърите смятат, че 30x е възможно в платформата за кредитиране на Kelexo и защо толкова много притежатели на Avalanche и Polygon я наблюдават

Биткойн (BTC) породи неспокойствие в крипто света на 14 февруари предходната година, откакто мина границата от $51,000 за първи път от декември 2021 година, задвижвайки по-широко алткойн рали, което оказа помощ на токени с огромна капитализация като Avalanche (AVAX) и Polygon (MATIC) да покачат цените си.

Някои от сполучливите трейдъри насочват облагите си в предпродажбена крипто сензация, определяна от мнозина като предстоящ водач в DeFi бранша през 2024 година, под формата на Kelexo (KLXO).



Avalanche (AVAX) удължава горещата си серия до февруари

Avalanche (AVAX) скочи от $27 до $41 от края на януари до втората седмица на февруари, като сега се търгува за $42 към 15 февруари. В рамките на същия интервал Avalanche (AVAX) се показа по-добре от Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и Solana (SOL). Най-новият артикул на Ava Labs, решението за мащабиране Vryx, може да изясни този необикновен напредък, както и неотдавнашното му партньорство с мултинационалната банка Citi.

Citi разгласи опита си с потреблението на Avalanche (AVAX) за токенизиране на действителни активи и средства, което се чака да подтиква по-нататъшния хайп за Avalanche (AVAX).

Polygon (MATIC) през последните 24 часа

Цените на Polygon (MATIC) спаднаха леко от $0.88 до $0.85, откакто емитентът Polygon Foundation изпрати общо 9 милиона Polygon (MATIC) токена на крипто борсата Binance на 13 февруари, с което приключи поредицата от прехвърляния на токени. Преди гореспоменатата транзакция няколко други портфейла изпратиха 16 милиона Polygon (MATIC) токена на Binance, което демонстрира ликвидация. Към 14 февруари Polygon (MATIC) се възвърне, като все още на прессъобщението се търгуваше на цена от $0.89.

Kelexo (KLXO) стартира смяна на парадигмата в P2P кредитирането

Децентрализираното финансиране (DeFi) имплодира в резултат на крипто зимата през 2022 година Въпреки това, след година на консолидация през 2023 година, DeFi пазарът на набъбна от $45 милиарда обща заключена стойност (TVL) през декември предходната година до $71 милиарда към февруари 2024 година DeFi се завръща на мода и се чака още веднъж да навлезе във фаза на взрив.

В бранша на P2P кредитирането, възлизащ на $160 милиарда, един протокол е на път да господства в тази област със своето новаторско пазарно решение, което сплотява кредитори и купувачи под един покрив: Kelexo (KLXO). Kelexo (KLXO) съкратява кривата на образование, обвързвана с DeFi P2P кредитирането и може да изиграе значима роля в приобщаването на нови консуматори към DeFi през идващите години – без KYC процеси, кредитни инспекции, медиатори или безпределно дълго време за разпределяне и обработка.

Kelexo (KLXO) дава несравнимо равнище на децентрализация, задвижвано от неговите изцяло одитирани смарт контракти. С доживотно заключване на ликвидността и 500-дневно заключване на разпределението на токените на екипа от разработчици на платформата, Kelexo (KLXO) може да придобие в бъдеще всички характерности на DeFi план, който е на прага на огромен пробив през 2024 година

В момента в стадий 1 на предварителната продажба цените към момента са ниски, тъй че всички участващи биха осъществили облага, в случай че цената на токените се повиши.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уеб страницата тук


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР