Битката за закупуването на Челси продължава с пълна сила, твърди

...
Битката за закупуването на Челси продължава с пълна сила, твърди
Коментари Харесай

Британски милиардер вдигна офертата за Челси и обеща да включи феновете в управлението

Битката за закупуването на Челси продължава с цялостна мощ, твърди британската преса на своите страници тази заран. Британският милионер Ник Кенди е подобрил доста своята оферта за закупуване на лондончани през уикенда, откакто до петък неговото предложение бе в границите на към 2 милиарда лири. Той е бил заставен да направи това, откакто в битката се е присъединил следващ интернационален консорциум, този пък с корейско присъединяване.
 Американската банка, която посредничи за продажбата на Челси, ще избере три предложения Американската банка, която посредничи за продажбата на Челси, ще избере три предложения
Канди е отправил новата си оферта до американската “Рейн груп ”, която е наета от държавното управление да спомага за оформяне на договорката по промяна на собствеността на клуба. Кенди е считан за една от най-предпочитаните благоприятни условия за нов притежател на клуба, в случай че финансовата страна на договорката го разрешава.
 В Англия не желаят почитателите на Челси да страдат поради глобите против Абрамович В Англия не желаят почитателите на Челси да страдат поради глобите против Абрамович
Очакванията са “Рейн груп ” да сформира финален лист с най-предпочитаните въз основата на критерии предложения доникъде на тази седмица, след което с тях да бъдат стартирани диалози. Очакванията са оформянето на самата договорка да отнеме към месец.

Самият Ник Кенди, който е почитател на Челси от дете, разкри в понеделник, че към този момент е провел първични полемики с софтуерната платформа “ПраймариБърд ”, която да стартира правене на модел за включване на почитателите интензивно в работата на клуба и евентуалното взимане на решения.

“Веднъж в живота имаме опция да върнем футбола ан почитателите и да ги сложим в основата на взимането на решения, които се отнасят до тактиката и развиването на Челси. Ние сме ангажирани да запазим невероятното завещание на този клуб, както и да насърчим присъединяване на общността, а също по този начин можем да осигурим финансова непоклатимост, с цел да подсигуряваме бъдещия напредък на клуба на международната сцена ”, декларира Кенди.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР