Битката за титлата конкурентоспособност днес е главно битка за идеи.

...
Битката за титлата конкурентоспособност днес е главно битка за идеи.
Коментари Харесай

Ново решение за Работно място на бъдещето

Битката за купата „ конкурентоспособност ” през днешния ден е основно борба за хрумвания. Добри, мощни и смели, те могат да бъдат ракетоносител на всеки бизнес, когато са в точния момент споделяни, обсъждани и осмисляни. Как концепциите могат да се споделят неотложно сред разнообразни устройства и по какъв начин екипите, ангажирани с тях могат да ги уголемяват и надграждат в действително време - Samsung Electronics Co., Ltd. към този момент има ново решение, което радикално трансформира визиите за " Работно място на бъдещето ". Компанията сътвори и стартира цифров флипчарт екран Samsung Flip WM55H, чиято премиера беше на интернационалното ревю CES 2018.

Днес, постоянно неприятната логистика на бизнес срещите носи чувството за липса на връзка с обособените участници и отсам се стига до загуба на скъпи хрумвания в процеса на полемиката, споделя Шеог-ги Ким, изпълнителен вицепрезидент на Visual Display Business в Samsung Electronics. „ Днешните чиновници търсят по-гъвкави и мощни технологии. Нашият Samsung Flip дава отговор на техните упования, като им дава безгранични благоприятни условия за дейно съдействие посред им. ”, добавя той. Внедряването на тази технология сигурно е решение за един по-бърз, по-ефективен и по-смарт бизнес.

Samsung Flip екранът, който към този момент се предлага и у нас, надгражда обичайните хартиени флип чартове и аналоговите дъски, като уголемява опцията за продан на хрумвания и в това време резервира чувството от писането на ръка. За разлика от останалите, Samsung Flip разрешава елементарно шерване, уведомяване, напредване и даже търсене, а също така дава опция голям брой консуматори да основават наличие в едно и също време. Конвенционалната стойка на колела преобразува всяко пространство в зала за бизнес срещи, като по този начин обезпечава още по-голяма еластичност изключително при конференции с органичено пространство. В допълнение екранът е с подсъзнателен интерфейс, създаден по този начин, че да обезпечава оптимален комфорт на потребителя без да се постанова спиране на полемиката. Да влезем в бъдещето и да забележим по какъв начин наподобява то със Samsung Flip!

Ефективно и интерактивно съдействие

Всеки глас и концепция ще бъдат чути по време на всяка бизнес среща, посредством опцията за по едно и също време включване на голям брой консуматори, подсигурява Samsung Flip. До четирима разнообразни участници по едно и също време могат да вкарват и изобразяват наличие непосредствено на екрана, употребявайки пръстите си или двустранна писалка. По този метод всеки един от потребителите може да зададе самостоятелен режим на въвеждане върху екрана като жанр, размер и цвят, като всяко изписване се пресъздава с ясна, чиста и забележима UHD резолюция.

За спомагателна интерактивност, Samsung Flip екранът е съчетаем с извънредно огромен брой устройства посредством безжична връзка или USB, PC и мобилни портове. Интегрираната screen-sharing функционалност прави информацията от цифровия флипчарт забележима на всички свързани компютри, смарт телефони и таблети, освен това без да се нарушава сигнала или качеството на картината. По същия метод потребителите могат да покажат на екрана наличие, непосредствено от компютъра си и с това да обогатят срещата с още свежи хрумвания.

Индивидуална и удобна креативност

Със своя хубав и моден all-in-one дизайн Samsung Flip екранът дава извънредно ефикасна функционалност, съчетавайки в едно голям брой мултифункционални устройства и процеси, нужни при всяка общоприета бизнес среща. Участниците не се нуждаят от специфична touch писалка, с цел да работят с екрана, а и могат да изтриват бележки и мнения единствено с едно придвижване на пръста. Потребителите могат също по този начин да задават бързо търсене по основна дума в до 20 печатни страници и по този начин, навреме да насочват участниците в срещата до съответното наличие. Този непрестанен поток от информация отстрани напразното губене на време при срещи в търсене на мемоари измежду купища листа и бележки в голям брой файлове.

Всеки Flip екран може да конфигурира изображението в портретен или водоравен формат, с цел да отговори на самостоятелните потребности на всяка една среща. А когато преносимата стойка се контролира във височина, интерактивният флипчарт уголемява площта за писане по отношение на желанията на всеки консуматор. Ако полемиката се организира под формата на кръгла маса и е нужна видимост от всяка точка в залата, то флипчартът може с лекост да се реалокира и свърже с презентационен екран или стена.

Удобно и несъмнено свързване

За бързо и елементарно архивиране на всяка една среща Samsung Flip екранът несъмнено и надеждно резервира цялото наличие в една централна база данни, като по този метод отстрани нуждата от тромаво протоколиране и набиране на ръчно написани мемоари. Информацията от срещите е подсигурена с херметически затворена и снабдена с ключова дума система за отбрана, което дава достъп до данните само на оторизирани консуматори. След като вкарат ключова дума за достъп, участниците в срещата могат да отпечатват или смъкват и споделят посредством е-mail наличието, което се пресъздава на екрана. Потребителите могат също да резервират бележките, които са си водили на USB устройство или различен външен източник.

Samsung Flip също е в продажба онлайн, при търговците на профилирано съоръжение, както и ще се предлага посредством обичайните B2B канали.

За да научите повече за Samsung Flip екрана, както и да разгледате негови фотоси и видео, апелирам, посетете http://www.samsung.com/bg/business/monitors/smart-signage-interactive-displays/
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР