Битката за престола във футболния съюз, както аз я наричам,

...
Битката за престола във футболния съюз, както аз я наричам,
Коментари Харесай

Крум Савов пред ФАКТИ: Битката за БФС, много ми прилича на тази на ГЕРБ в последните години

Битката за " престола " във футболния съюз ", както аз я назовавам, доста ми наподобява на тази, която ГЕРБ водеха последните години. Това показа за ФАКТИ журналистът Крум Савов.

За никого не е загадка, че БФС е страна в страната, за която важи максимата, че властта развращава, а безспорната власт развращава безусловно.

На процедура БФС не регистрира пред никого по какъв начин харчи големия си бюджет, както правеха дълги години и ГЕРБ с парите в страната, разяснява Савов.
Юридически борбата на двата екипа не бих могъл да разясня, само че гледайки общия аспект на нещата, рано или късно смяната в управлението ще пристигна, както пристигна и тази в страната

Да, единствено 70-80 клуба имаха смелостта да дойдат на конгреса, макар че 95 % от обществото стои зад кандидатурата на Бербатов и неговия екип.

За никого не е загадка, че българският футбол е стигнал дъното, дори го е изорал, разяснява журналистът и напомни, че от 24 години нямаме присъединяване на международно състезание, от 2004-та на Европейско, както нямаме и играчи, които можем да продадем на огромни международни тимове.
Да, екипът на Бербатов няма опит, само че има предпочитание за смяна, която да спре затъването на футбола ни, споделя Савов.

Има и доста клубове-фантоми, които са основани да гласоподават и държат Боби Михайлов на поста, само че съм оптимист и чакам смяна, която, в случай че не в този момент на конгреса през май, рано или късно ще стане, защото и ФИФА и УЕФА към този момент вземат отношение по проблема, показа Крум Савов.

Автор: Сребрина Гаджева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР