Битката за Българския футболен съюз е огледална бикта на тази,

...
Битката за Българския футболен съюз е огледална бикта на тази,
Коментари Харесай

Битката за Българския футболен съюз е огледална бикта на тази, която водим в държавата

Битката за Българския футболен съюз е огледална бикта на тази, която водим в страната. Това написа в собствен коментар Слави Василев.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Битката за Българския футболен съюз е огледална бикта на тази, която водим в страната. На процедура почтените против мутрите.

Аз, естествено, съм за Бербатов. Мутрите си имат техния претендент, Георги Иванов – Гонзо. Впрочем Атанас Пеканов е член на екипа на Бербатов. Само споделям.

Естествено, мутрите употребяват същите принадлежности, които употребяват по време на избори, и въпросът с БФС е индикативен за това по какъв начин работи всяка една системата за “свободно гласоподаване ” в страната на мутрите.

Първо, внедрили са претендент, който да отнеме гласове от Бербатов – претендентът Касабов

Това е неговата функционалност, с цел да може останалите маневри да тласнат Гонзо пред Бербатов.

А кои са тези маневри? Всички общини, свързани с Движение за права и свободи работят за Гонзо. Клубовете, изключително дребните, които зависят от общинска финансова поддръжка на въпросните общини, им е подредено да гласоподават за Гонзо.

Второ, огромните тлъсти футболни риби, тези които пушат пури и гордо си носят шкембетата, безусловно очевидно натискат всички делегати на Конгреса да гласоподава за Гонзо. И заплашват тези, които се държат на състояние, ползвайки нормалните способи на мутрите.

Трето, актуалното управление се опита да предложи състав на комисиите, които ще броят гласовете, формирани само от чиновници на БФС, т.е. техни хора. На това, доколкото имам информация, депегатите са се противопоставили и са вкарали по един техен член ма комисия. Това е окуражаващо, тъй като демонстрира, че мутрите на владеят всичко.

Въпросът е кой ще надделее? За в този момент, споделят ми, е “на кантар ”.

Много желая да виждам цивилизован български футбол, а не тази подигравка, която е функционалност на черно тото, а не на същинския спорт.

Пожелавам триумф на Димитър Бербатов. Ако успее, подсъзнателно ще вдъхне кураж на това безшумно болшинство, което желае мутрите да си отидат освен от футбола, само че и от цялата страна.

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР