Битката ще е дълга, но докато сме обединени и отстояваме

...
Битката ще е дълга, но докато сме обединени и отстояваме
Коментари Харесай

Кирил Петков: Рано или късно, ще си върнем държавата. Предлагам да е още през октомври

" Битката ще е дълга, само че до момента в който сме обединени и отстояваме правилата си, рано или късно, ще си върнем страната. Предлагам да е още през октомври ". Това написа в формалния си Facebook профил министър председателят в оставка и съпредседател на " Продължаваме промяната " Кирил Петков. Постът беше оповестен откакто преди този момент Асен Василев върна неизпълнения мандат на партията, даден от президента Румен Радев.

Ето и целият пост на Кирил Петков:

Скъпи другари,

Искам да Ви кажа благодаря, че сме дружно зад това решение през днешния ден. Ние от " Продължаваме промяната " сме политическата партия, която няма меки диалогични китки, тъй като, каквото и да си приказваме, избрахме да нямаме още веднъж за сътрудник Слави Трифонов (с другар Орлин Алексиев), или Пеевски, или Борисов.

Всеки бранд е заричане, а всеки добър бранд е заричане добре спазено. Ние обещахме нулева приемливост към корупцията и действително го направихме. Сега тези 2 милиарда лв., които използвахме за стопански ограничения, умерено можеха да отидат в 8 индивида („ бебетата “ на Гроздан, както той ги наричаше) и през днешния ден щяхме да сме си умерено на власт.

Гордея се с нас, че не предадохме обещанието си под предлог за “диалогичност. “

Независимо от ПР опаковката на едно ново болшинство, до момента в който хората, които вземат решение, са същите, всичко е прахуляк в очите. Битката ще е дълга, само че до момента в който сме обединени и отстояваме правилата си, рано или късно, ще си върнем страната. Предлагам да е още през октомври. Сигурен съм, че ще го създадем! Благодаря, че сме дружно!

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР