Битката между Доналд Серони и Нико Прайс от UFC Fight

...
Битката между Доналд Серони и Нико Прайс от UFC Fight
Коментари Харесай

Съдиите не видяха победител между Серони и Прайс

Битката сред Доналд Серони и Нико Прайс от UFC Fight Night 178 в Лас Вегас тази нощ не излъчи победител. Двамата бойци направиха доста атрактивен дуел и в последна сметка съдиите присъдиха тъждество.

Прайс стартира мача нападателно и вкара голямо количество удари още в първите две минути. Той съумя да направи арката на лицето на Серони и щеше да завоюва рунда изрично, само че на два пъти бръкна в окото на Каубоя и съдията на кръга му лиши точка.

Вторият рунд стартира по-спокойно. Прайс разчиташе на лоу кикове, а също така вкара и няколко положителни крошета. Серони обаче към този момент стоеше много по-стабилно и също нацели на няколко пъти главата на противника, като му вкара и едно зверско коляно в ребрата и един жесток лакът, с който също направи аркада на Хибрида. Въпреки това Прайс още веднъж нанесе повече удари от своя противник и наподобява рундът бе за него.

И третият рунд стартира с лоу кикове на Прайс. В същото време Серони на два пъти опита несполучливи тейкдауни, само че вместо това самият той се озова на земята, откакто преди този момент отнесе няколко удара в главата. Серони обаче продължи да е нападателен до самия завършек на мача и вкара три следващи мощни крошета на своя противник, който обаче устоя и даже направи рискова контраофанзива в последните секунди на рунда.

Niko is unloading but Cowboy is showing no quit!

[ LIVE now on ]
— UFC (@ufc)
В последна сметка един от съдиите даде победа за Серони, само че другите двама оповестиха тъждество в своите карти и мачът приключи без победител. Добрата вест за Серони е, че най-малко по този начин бе спряна неприятната му серия от 4 поедни загуби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР