Бионсе успя да озари деня на млад фен, който води

...
Бионсе успя да озари деня на млад фен, който води
Коментари Харесай

Бионсе развълнува дете с рак - slava.bg

Бионсе съумя да озари деня на млад почитател, който води борба с рака.

В събота, Лирик Шанел, която се бори с рак на мозъка, фотография на цветята, които е получила от носителката на „ Грами “. Заедно с белия букет е пристигнала и специфична картичка, в която Бионсе е написала окуражителни думи към момичето. „ Когато кралицата ти изпрати цветя “, гласи описанието под фотографията. Родителите на Шанел, които ръководят обществените ѝ профили, споделят, че щерка им мечтае един ден да се срещне с изпълнителката.

Цветята идват единствено дни, откакто Лирик показа собствен клип от предишното, в който пее „ Love on Top “ на Бионсе. В картичката, която е била изпратена с букета, изпълнителката написа, че е била трогната да види, че музиката ѝ е помогнала на момичето в този тежък миг. „ Нямам самообладание да се срещна с теб и се веселя, че си на несъмнено място вкъщи. Ти си войник “, добавя звездата.

В друга Лирик споделя, че е трогната от благия жест и се любува на цветята всеки ден. В неделя се появява ново видео, в което се вижда по какъв начин момичето не желае да излезе от колата на фамилията, тъй като по радиото върви ария на Бионсе. „ Може да се каже, че кралица Шанел не желае да бъде прекъсвана, когато слуша кралица Бионсе “, се споделя в описанието.

Лирик явно се любува на „ Crazy in Love “, поклащайки главата си в ритъма на песента. Зад камера може да се чуе по какъв начин някой от фамилията споделя, че е неписано предписание да не се стопира радиото до момента в който ария на Бионсе върви по него.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР