Бионсе дари 6 милиона долара за подкрепа на психичното здраве

...
Бионсе дари 6 милиона долара за подкрепа на психичното здраве
Коментари Харесай

Бионсе дари 6 млн. долара за медиците в САЩ

Бионсе подари 6 милиона $ за поддръжка на психологичното здраве на медици, борещи се на първа линия с ковид , заяви " Контактмюзик ".
Певицата се причисли към създателя на Twitter Джак Дорси, с цел да подари голямата сума на тези организации, подкрепящи хората, грижещи се за здравето на нацията в разгара на пандемията от ковид в Съединени американски щати.
Изявление на нейния уеб страница гласи: " BeGOOD регистрира голямата тежест за психологичното и персоналното здраве, оказвана върху здравните служащи по време на пандемията с COVID-19. В нашите огромни градове афро-американците имат непропорционално огромен брой служащи в тези незаменими специалности и те ще се нуждаят от психологична поддръжка и грижа, в това число тестване и медицински услуги, хранителни добавки и доставки на храна, по време и след рецесията. BeGOOD си партнира с #startsmall на Джак Дорси, с цел да обезпечи 6 милиона $ финансиране на организации, предоставящи помощ за психологичното здраве, посредством основно национално партньорство със здравните управляващи. Инициативата си партнира и с Националния алианс за психологични болести (NAMI), с цел да предложи локална поддръжка в Хюстън, Ню Йорк, Ню Орлиънс и Детройт ".
38-годишната певица по-рано благодари на " същинските герои ", които " вършат най-истинската жертва, с цел да бъдем всички в сигурност и здрави ".
Източник: БГНЕС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР