Бионсе, Били Айлиш и още цяла плеяда звезди ще пеят

...
Бионсе, Били Айлиш и още цяла плеяда звезди ще пеят
Коментари Харесай

Наградите Оскар възкръсват в пълен блясък с Бионсе и Били Айлиш

Бионсе, Били Айлиш и още цяла плеяда звезди ще пеят онлайн на церемонията по връчването на 94-ите награди Оскар в неделя. Бионсе ще изпее " Be Alive " – ария, на която е съавтор за кино лентата " King Richard " за бащата на тенис легендите Винъс и Серина Уилямс.

Били Айлиш и брат й - FINNEAS ще изпълнят " No Time to Die " от едноименния филм за Джеймс Бонд. " Dos Oruguitas " от анимационния мюзикъл " Encanto " ще бъде изпълнен от Себастиан Ятра, а кънтри звездата Реба Макентайър ще изпее „ Somehow You Do “- ария от кино лентата „ Четири положителни дни “. И четирите песни се състезават в категорията за най-хубава истинска ария.

Шоуто за връчването на премиите Оскар 2022 се чака да се завърне с цялостен искра с оркестър на сцената, с живи осъществявания и доста звезди в публиката за разлика от миналогодишната модифицирана гала. Тази година Оскарите ще водят три дами - комици - Реджина Хол, Ейми Шумър и Уанда Сайкс.

„ Мисля, че е вълнуващо в месецът на женската история, това е историческо събитие, всички ние да сме дружно “, сподели Реджина Хол.

Оскарите 2022 ще се излъчват онлайн в неделя - 27 март от 20:00 ч. локално време по ABC на Walt Disney Co.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР