Биографичен филм за първите четири години от съществуването на рок

...
Биографичен филм за първите четири години от съществуването на рок
Коментари Харесай

"Нетфликс" пуска филм за рок групата "Кис" през 2024 г.

Биографичен филм за първите четири години от съществуването на рок група " Кис " пуска " Нетфликс " през 2024 година, заяви " Билборд ", базирайки се на дългогодишния управител на групата Док Макгий.

Той приказва за плана наскоро в музикалното шоу на Майк Брун. " Това и биографична продукция за първите четири години на " Кис ", сподели мениджърът. Той добави, че работата на продукцията с режисьор Джоузеф Макгинти Никъл, прочут като Макджи, занапред стартира и се планува да излезе през 2024 година на стрийминг платформата " Нетфликс ". От екипа на режисьора не са отвърнали на запитването на " Билборд " за присъединяване му в плана.

Съоснователят на групата Пол Стенли още през април 2021 година разгласява в Туитър линк към обява в онлайн изданието " Дедлайн " с детайлности за плана. Информацията тогава бе, че филмът ще е по сходство на продукцията " Бохемска рапсодия " от 2018 година за " Куин " с акцент върху личността и ролята на Фреди Меркюри.

 Пол Стенли от KISS: Ако вършиме магия на сцената, всичко останало е <a href=бонус " /> Пол Стенли от KISS: Ако вършиме магия на сцената, всичко останало е бонус

Музикантите от " Кис " сега са на прощално международно турне.

Според продуцента " Кис " може да продължи живота си като бранд. " Не мисля, че " Кис " ще изчезне ", сподели той.

Групата е учредена през 1973 година в Ню Йорк. За 46-годишното си битие тя е продала над 100 милиона копия от албумите си. Сред най-популярните шлагери са " I Was Made for Lovin` You ", " Strutter ", " Black Diamond ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР