Binance разкри осем важни фактора, които ще определят бъдещето на

...
Binance разкри осем важни фактора, които ще определят бъдещето на
Коментари Харесай

Eто кои трендове ще доминират крипто пространството през 2024 година според Binance

Binance разкри осем значими фактора, които ще дефинират бъдещето на пазара на криптовалути през 2024 година Вкоренена в динамичния напредък и нововъведенията през миналата година, тази прогноза дава информация за идните трендове.

На напред във времето Биткойн резервира преобладаващата си позиция, като през 2023 година се следи незабравим прогрес в пътуването на Биткойн. Те включват въвеждането на нововъведения като токени Ordinals и BRC-20, както и основаването на спот Биткойн ETF , което ще докара до дълго чаканото събитие през 2024 година, когато Биткойн ще се раздели на половина.

Едновременно с това възходът на стопанската система на собствеността, улеснен от блокчейн технологията, трансформира потребителския надзор върху данните и креативното наличие. През миналата година се наблюдаваше внезапен растеж на децентрализираната физическа мрежова инфраструктура (DePin) и децентрализираните обществени медии (DeSoc), като платформи като Friend.tech водеха забележителен растеж при DeSoc.

Binance отбелязва :

Тъй като плановете DePin и DeSoc не престават да се уголемяват през 2024 година, те дават обещание засилен надзор и благоприятни условия за монетизация на потребителите върху техните цифрови активи.

Интеграцията на изкуствения разсъдък (AI) с криптовалутите се обрисува като различен значим разказ. Подхранвана от световното привличане на ChatGPT на OpenAI през 2023 година, тази синергия основава нови благоприятни условия в автоматизацията на търговията, прогнозния разбор и ръководството на данни.

Едновременно с това токенизацията на активите от действителния свят (Real-World Assets – RWA) прави гражданска война в полезността на блокчейн, като вкарва активи отвън веригата в блокчейн и покачва прозрачността и успеваемостта. Токенизираните държавни облигации, подкрепени от нарасналите лихвени проценти, се трансформират в прелъстителен източник на рентабилност за криптоинвеститорите през 2024 година

Ускоряването на институционалното приемане на криптовалутите, с навлизането на пазара на огромни мениджъри на активи като BlackRock и Fidelity, значи мощна убеденост в дълготрайния капацитет на промишлеността. Очаква се идното халвинг събитие на Биткойн да притегли още институционални играчи в промишлеността, което ще окаже в допълнение влияние върху пазара.

В подтекста на тези развития сигурността остава първостепенна грижа. Въпреки че промишлеността е постигнала похвални триумфи в подобряването на ограниченията за сигурност, има хладнокръвен фокус върху укрепването на отбраните. Освен това смисъла на абстрахирането от сметките става все по-значимо, което прави блокчейн технологията по-достъпна и всеобхватна.

Иновациите в комфортните за прилагане портфейли с интелигентни контракти са подготвени да революционизират метода, по който потребителите правят действия във веригата.

Binance допуска, че тези развития, съчетани с удобни решения на SEC, биха могли да инжектират нараснала интензивност и волатилност в орбитата на Биткойн . Дигитални активи като токените Ordinals и BRC-20 могат да претърпят обилни промени заради качествата си, сходни на memecoin, и по-малките си пазарни капитали.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР