Биляна Йотовска е име, което може да вдъхнови жени с

...
Биляна Йотовска е име, което може да вдъхнови жени с
Коментари Харесай

Биляна Йотовска за любовта, мечтите и... нова бременност? Вижте красавицата, каквато не я познавате!

Биляна Йотовска е име, което може да въодушеви дами с всевъзможни полезности - тя наподобява съвършено, съумяла в професионален проект е и има ужасно семейство. Пред Мариян Станков - Мон Дьо, тя показа, че се радва, че е известна с работата си, а не с " вдигнатите си крайници ". Тя разяснява още, че хората постоянно обичат да подценяват и даже омаловажават, а никой не се замисля за изминатия път.

Виж още: Златото на баща: дъщеричката на Орлин Павлов

В своя живот Биляна Йотовска съобщи, че се е убедила, че любовта на мъжа минава през стомаха и по тази причина е сигурна, че нейният брачен партньор ще ѝ е постоянно правилен. Именно фамилията си тя дефинира като най-голямата си победа в персонален проект - има семейство, а това през днешния ден дефинира като разкош, съдейки по раздели на другарски двойки. " Едни са нещата онлайн, други са онлайн... прекомерно доста искра и филтри ", разяснява тя.

Виж още: Драматичната история на Димитър Маринов: Осиновеният артист споделя за биологичните си родители

Биляна Йотовска през днешния ден мечтае да сбъдне една фантазия на щерка си Никол. 10-годишното момиче мечтае да има братче. Биляна не се " дърпа ", само че, сподели тя, това са Божи неща. Не се тормози, че една нова бременност ще скапе тялото ѝ, тъй като за нея най-ценното, което можем да оставим след себе си, е животът.

Виж още: Лияна разкри тайната на съвършеното си тяло

Фитнес моделът се дефинира като положителен и уравновесен човек, който обича и е обичан и показа, че не може без любовта. А любовта има доста измерения - цялостната къща, някой да те посрещне у дома, да има с кого да отидеш на отмора или даже на разходка.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР