Биляна Петрова - осъдена на първа инстанция едно от знаковите

...
Биляна Петрова - осъдена на първа инстанция едно от знаковите
Коментари Харесай

Аверката на Иванчева се ожали! Присъдата ѝ била строга, а помагачеството ѝ недоказано

Биляна Петрова - наказана на първа инстанция едно от знаковите каузи за корупция получи право на отговор след гостуването на предприемача Александър Ваклин пред бТВ. Отстранената заместник-кметица на „ Младост” разяснява пред малкия екран някои от най-важните аспекти на процеса...

„ Мотивите на съда за присъдата на няколко места споделят, че Александър Ваклин споделя лъжи, т.е. че лъже. На страница 127 написа, че е притеснителен фактът, че Ваклин не си спомня с кого е приказвал за тези 15000 лв.. Пише, че Ваклин е приказвал разнообразни неща от очевидеца от ДАНС”, означи Петрова

В студиото тя изчете част от изтеклите записи с диалозите на Дюлгеров и Ваклин и означи, че за първата част са укрити сересетата, а за втората са ясни.

Тя разкри, че към този момент е подала иск в Страсбург за изискванията в ареста и за нарушените ѝ права при задържането ѝ. „ Това ми е извънредно неприятно, тъй като още веднъж ще се постанова данъкоплатеца да заплаща неточности на властимащите, на които не им пука”, сподели Петрова.

Според нея присъдата на първа инстанция е прекомерно строга и „ даже за ликвидиране не дават толкова”. Целта е да се в профил „ кметът на жителите " от „ Младост ", счита Биляна Петрова.

„ Няма метод тези неща да не се отразят на душeвността ми”, сподели Петрова, която означи, че се радва, че сега е у дома при фамилията си, въпреки и под домакински арест.

„ Моето помагачество не е нито ясно, нито потвърдено. Всичко е съшито с бели конци и с юристите ми ще се борим да го потвърдим на втора инстанция”, безапелационна е Биляна Петрова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР