Биляна Гавазова, репортерка в бТВ пази в дълбока тайна някои

...
Биляна Гавазова, репортерка в бТВ пази в дълбока тайна някои
Коментари Харесай

Как Можа Да Се Разбере! Изплува Срамната Тайна На Биляна Гавазова! Скандални Снимки, Вижте Как Е Яхнала Самия

Биляна Гавазова, кореспондентка в бТВ пази в дълбока загадка някои моменти от персоналния си живот. Журналистката, за която се счита, че е доста скромна и хрисима не желае никой да схваща, че преди години била огромна купонджийка и разкрепостена жена.

Никой от сегашните й сътрудници не подозирал, че хубавицата била привърженичка на шумните компании и радвала мъжете с нищожни минижупи и танци. Заради мюсюлманският си генезис, който ловко прикрива Гавазова била закърмена с ориенталските ритми и доста й се удавало върти присъщите за тях кючеци. Заради тези си умения тя била ухажвана от купища мъже, предават от retro.bg.



Из коридорите на медията настойчиво се приказва, че репортерката има пластични корекции на зъбите и на носа. Въпреки, че самата Биляна не признава, че се е подлагала на хирургическа интервенция подобренията по лицето й са забележими.

Шушука се, че за подправените си зъби е пръснала 40 бона, само че бюста си не е пипала. Според осведомени сега журналистката водела изцяло здравословен метод на живот. Но преди я наричали кралица на наздравиците.

Биляна Гавазаова роди едно момиченце преди две години. То е от богатия й другар Тодор Христов. Въпреки, че хубавицата се похвали с годежен пръстен към момента не е предходна под венчило. Според слуховете повода да отсрочва сватбата била религията, която изповядва.

Фамилията на Гавазова била срещу да се омъжи за християнин и по тази причина датата на сватбената гала не била на дневен ред. Журналистката не възнамерявала второ дете от обичания си мъж. Притеснявала се да не съсипе телевизионната си кариера, в случай че излезе по майчинство.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР