Биляна Дудова започна нетипични тренировки - за концентрация по време

...
Биляна Дудова започна нетипични тренировки - за концентрация по време
Коментари Харесай

Биляна Дудова започна тренировки за концентрация

Биляна Дудова стартира нетипични тренировки - за централизация по време на лагера си в Киев. "За първи път ми се случва да върша сходно нещо - признава трикратната европейска шампионка за дами. Упражненията наподобяват обикновени, с ръце. Но в случай че не си съсредоточен са сложни. Доста оказват помощ, тъй като упражняват мозъка. Добре ми повлияват и считам да ги включа като част от наложителната си подготовка ".

Националката е на лагер в олимпийската база на домакините "Конче-заспа ", където тренира с представителките на домакините, и отбора на Унгария. На сбора Биляна е с персоналния си треньор Мариян Недков.

"Правим доста хубави спаринги, със същите девойки ще бъдем съпернички и на шампионатите, на европейското и на олимпийските квалификации. Нито унгарките, нито украинките имат квота в категория до 57 кг. ", добави Дудова.

На сбора шампионката много постоянно може да се види в компанията на Оксана Ливач, с която са приятелки. Ливач също е номер 1 в Европа, само че в категория до 50 кг, а на последното международно стана пета и взе квота за Токио 2020. Националката ще остане на подготовка в Украйна до събота. Първият й шампионат за сезона ще бъде "Яшар Догу " в Турция от 9 януари. От 23 януари ще започва на държавния шампионат в София. По традиция останалите девойки от националния ни тим са на лагер на високопланинската база Белмекен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР