Биляна Дол пръска чар и се фука с предизвикателна фигура

...
Биляна Дол пръска чар и се фука с предизвикателна фигура
Коментари Харесай

Биляна Дол в Дубай – всичко по тялото й – 6 точки, но защо ходи гримирана на плаж?!

Биляна Дол пръска сексапил и се фука с предизвикателна фигура за грях в Дубай, само че се чудим – за какво на всичките си фотоси от плажа носи грим?!

През годините омаскарихме една дузина звезди, които са паднали в жертва на своите комплекси, в името на това фотосите им в мрежата да наподобяват съвършено. Така и не запомниха, че да носиш грим, до момента в който се излагаш на слънце, е мега дивотия, която носи големи вреди върху кожата. И не само…

Поредна в листата с плажните изцепки се записа половинката на футболиста Валери Божинов, която не качи нито едно фото от почивката си в Дубай, на което да не носи макиаж. Червила, фон-дьо-тени, пудри, ружове и нарисувани вежди…, видя HotArena.

Представете си на жегата, тъкмо след 30 минути, по какъв начин всичко се разтича … Задушаване на порите, изтребване на пот, пигментация, след което става извънредно мазало, което сигурно не е за фотоси и сигурно никоя звезда няма да ви го покаже.

Прехвърлилата 40-те години Биляна, която към момента не работи нищо и разчита на издръжката на родителите си, най-вероятно под пластовете макиаж не наподобява толкоз добре и по тази причина ни икономисва гледката. Но избиването на комплекси се разпознават най-ярко тогава, когато някой се пробва очевидно да ги прикрие!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР