BILLA България отвори нов магазин в столицата. Той се намира

...
BILLA България отвори нов магазин в столицата. Той се намира
Коментари Харесай

Веригата с най-голям брой магазини у нас отвори нов обект в София с инвестиция от 8 милиона лева

BILLA България отвори нов магазин в столицата. Той се намира в кв. " Модерно предградие ".  Стойността на инвестицията е близо 8 000 000 лева В нея се включва  построяването на обект с комерсиална повърхност от 960 кв.м, със модерно съоръжение и енергоефективни решения. Това оповестяват от веригата.

С отварянето на обекта са разкрито близо 40 нови работни места. Новооткритият магазин разполага с паркинг с 82 паркоместа на повърхност от 3000 кв. м.

" С откриването на своя магазин в кв. " Модерно предградие " разрастваме комерсиалната си мрежа и стъпваме в нов, бързо разрастващ се и основен за столицата регион ", коментира Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.
 BILLA България влага 2 милиона лв. в нов магазин в Сливен
Най-голямата комерсиална верига по брой магазини у нас влага 2 милиона лв. в нов обект в Сливен

Това е третият обект на веригата в града

BILLA посочва, че е сложена на енергоефективна хладилна апаратура и LED осветяване в комерсиалната зала. Електронни билети заместват обичайните хартиени и дават информация за произхода, тежестта и цената на съответния продукт. Магазинът предлага и каси на самообслужване за клиентите, които избират независимо да сканират и заплащат своите покупки.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР