Били Шепърд беше критикувана от груби тролове, след като сподели

...
Били Шепърд беше критикувана от груби тролове, след като сподели
Коментари Харесай

Феновете на Били Шепърд критикуват жестоки тролове, след като тя беше критикувана за ваканция с £400 на нощ

Били Шепърд беше подложена на критика от груби тролове, откакто показа потребни гледки от обилната си отмора в Дубай, Обединени арабски емирства.

34-годишната риалити звезда и фамилията й се любуват на слънчева отмора, до момента в който са отседнали в световноизвестния хотел The Atlantis. Тя разгласява поредност от фотоси, на които тя и децата й се натикан в невероятна храна с прелестни гледки към плажа. В един кадър тя подвигна коктейл пред камерата, до момента в който попиваше слънцето.

Тя също по този начин разгласява фотоси на децата си, Нели, на девет, Артър, на седем и 14-месечно Марго си играе на плажа. Те даже получиха опция да карат джетове. В един миг по време на почивката им брачният партньор й Грег впечатли децата им, като влезе в аквариума с водолазно съоръжение, заобиколен от тропически риби.

Някои невпечатлени почитатели се втурнаха към секцията за мнения, с цел да подлагат на критика звездата за нейната обилна отмора. Един консуматор разгласява: „ Сигурно е хубаво да вървиш на отмора през ц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР