Били Айлиш потвърди слуховете за връзката си с Джеси Ръдърфорд,

...
Били Айлиш потвърди слуховете за връзката си с Джеси Ръдърфорд,
Коментари Харесай

Официално заедно: Били Айлиш и Джеси Ръдърфорд не крият любовта си

Били Айлиш удостовери слуховете за връзката си с Джеси Ръдърфорд, като я съобщи с целувка във вторник вечерта пред индийски ресторант в Студио Сити, Калифорния.

20-годишната носителка на " Грами " и 31-годишният вокалист на рок тайфа The Neighbourhood вечеряха в Lal Mirch, което беше последвано от очарователна целувка на тротоара, заяви life.dir.bg.

Айлиш, която беше облечена с дънково яке и черни маратонки, няколко пъти хвана лицето на Ръдърфорд, с цел да гушне фронтмена, който държеше своята дама за кръста.

От своя страна Ръдърфорд беше облечен в черно-бяла раирана риза с дълъг ръкав, която беше съчетал с черни панталони и подобаваща чанта.

Billie Eilish and Jesse Rutherford confirm relationship with public kiss.
— Pop Base (@PopBase)

Влюбената му усмивка обаче беше най-забележителният му " аксесоар ". Новата двойка се разхождаше известно време, до момента в който водеше нещо като флиртуващ диалог, преди да се качи в колата на Ръдърфорд.

Айлиш и новият ѝ красавец за първи път провокираха спекулации за запознанства предишния петък, откакто бяха видяни в Universal Studios на Halloween Horror Nights в Лос Анджелис. Наблюдателен почитател снима видеоклип в TikTok, на който тя се протяга да хване ръката на Ръдърфорд на излизане от призрачния лабиринт.

Дни по-късно акаунтът в Twitter Pop Crave разгласява фотография на двамата, които вечерят дружно в ресторант.

Billie Eilish and Jesse Rutherford spotted at a restaurant together.
— Pop Crave (@PopCrave)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР