Билетите за приятелския двубой между България и Грузия на 8

...
Билетите за приятелския двубой между България и Грузия на 8
Коментари Харесай

Пуснаха в продажба билетите за контролата на България с Грузия

Билетите за приятелския дуел сред България и Грузия на 8 септември 2021 година от 19:30 ч. на Националния стадион " Васил Левски " са в продажба в онлайн платформата iPass, всички офиси на EasyPay в страната, както и на касите на стадиона, с работно време от 10:00 ч. до 19:00 ч.

Призоваваме последователите да се възползват от системата iPass, позволяваща сами да отпечатват билета си или да го изтеглят на електронно устройство.

.

Цените на билетите за мача са както следва:

Сектор А - 24 лева

Сектор В - 15 лева

Сектори Б и Г - 12 лева

Българският футболен съюз акцентира, че макар 20-процентното облагане на билетите за спортни надпревари, БФС резервира откритата си ценова политика, като всички билети са с включен в цената Данък добавена стойност.

Предвид епидемологичната конюнктура в страната, БФС приканва феновете да съблюдават напътствията за минимална отдалеченост между тях, да носят защитни маски през цялата дълготрайност на срещите и да съблюдават съответните си места на трибуните. При неспазване на протокола на УЕФА или наредбите на българските здравни управляващи, нарушителите ще бъдат отстранявани от стадиона. Задълженията на притежателите на билети са следните:
НЕ следва да посещават стадиона и наложително би трябвало да уведомят локалните здравни управляващи за указания при положение, че изпитват признаци, типични за COVID-19. НЕ следва да посещават стадионa при положение, че са дали позитивна проба за COVID-19 в предходните 14 дни или са били в контакт с потвърдено инфектирани лица. Следва да потвърдят, че са наясно с рисковете, свързани пандемичната обстановка. Следва да осведомят локалните здравни управляващи и уредниците на мача при позитивен тест за COVID-19 в 14-дневен период след провеждането на мероприятието. Да съблюдават всички правила в изключителната конюнктура.
Всеки фен ще би трябвало да има подготвеност да показа билет и документ за идентичност на входовете на Народно събрание " Васил Левски ". Призоваваме последователите да заемат местата си допустимо най-рано за попречване на възможни скупчвания.

Напомняме, че малолетни фенове могат да участват на стадиона само с пълновръстен компаньон, който е задължен да попълни изискваната от закона.
 Ясен Петров освободи футболисти на Лудогорец и ЦСКА от националния отбор
Ясен Петров освободи футболисти на Лудогорец и ЦСКА от националния отбор

" Мислим за положителното на българския футбол "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР