Билетите за концерта на Ед Шийрън на 31 август 2024

...
Билетите за концерта на Ед Шийрън на 31 август 2024
Коментари Харесай

Виртуална опашка и хаос с билетите за концерта на Ед Шийрън в България

Билетите за концерта на Ед Шийрън на 31 август 2024 на ст. " Васил Левски " от през днешния ден са в продажба, само че почитателите се сблъскаха с безпорядък и огромна виртуална опашка минути, откакто системата беше отворена в 10:00 ч.  Само 20 минути по-късно чакащите бяха близо 100 хиляди души, а след няколко часа доближиха 200 хиляди.

Организаторите посъветваха да не се презарежда страницата, тъй като по този метод се губи реда. Това се случва и в случай че по друга причина изгубят достъп.

Хората, които закупят билет, ще получат удостоверение по имейл до 24 часа, а ще получат билета 14 дни преди концерта на имейл адреса, с който са създали покупката.

Билетите са на цени сред 120 - 300 лева Всички билети се таксуват с административна такса за резервация от най-много 6 % плюс най-много 1,5% такса за трансакция на поръчка, оповестяват уредниците от Fest Team. 

Билетите се продават единствено онлайн и единствено в Ticket Station - единствения оторизиран уебсайт за продажба на билети за концерта на Ед Шийран за България, а уредниците бяха предложили на всички почитатели авансово да се записват и да вкарат данните си авансово edsheeran.ticketstation.bg, с цел да се улесни покупката, да се избегнат опашки и спекулативни покупко-продажби.  

Абсурдна обстановка

Човекът, получил известието на фотографията по-долу, би трябвало да изчака повече от 800 часа, с цел да може да си купи билет за концерта, като през това време би трябвало да има непрестанен достъп до интернет и да внимава да не презареди страницата, защото губи своя ред. 

Потребители споделят в обществените мрежи, че са трансформирали проектите си и са купили билети за концерта в Букурещ. 



 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР