Билетите за феновете на Локомотив (Пловдив) за гостуването на ЦСКА

...
Билетите за феновете на Локомотив (Пловдив) за гостуването на ЦСКА
Коментари Харесай

Феновете на Локо плащат по 15 лева за мача с ЦСКА 1948, новите няма да бъдат уредени и за този мач

Билетите за почитателите на Локомотив (Пловдив) за гостуването на ЦСКА 1948 ще са на цена от 15 лв., оповестиха от пловдивския футболен клуб.
Прочетете още
Пропуските ще се продават единствено в деня на мача на стадиона в Бистрица, като касата пред бранша за посетители ще отвори в 18:30 часа.

Двата отбора се изправят един против различен в среща от 27-ия кръг на еfbet Лига. Двубоят е плануван за събота (22 април) от 19:30 часа, а основен арбитър на мача ще бъде Волен Чинков. От Локомотив прецизираха, че всеки последовател би трябвало да носи в себе си документ за идентичност, който може да му бъде пожелан от органите на реда на входа на стадиона.

Новите попълнения на Локомотив (Пловдив) Хорхе Сегура и Алфа Конте към момента са без картотека. Двамата пропуснаха предходните мачове на своя отбор, а в този момент няма да са разполагаем на Александър Томаш и за гостуването на ЦСКА 1948, написа Спортал.

Все отново очакванията на пловдивския отбор са, че Сегура и Конте ще могат да вземат присъединяване в дуела на Локомотив със Спартак (Варна). Тази събота “смърфовете ” гостуват в Бистрица на ЦСКА 1948, а на 28 одобряват варненските “соколи ”.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР