Бил съм на хиляди разследвания, това е нечувано в сръбското

...
Бил съм на хиляди разследвания, това е нечувано в сръбското
Коментари Харесай

Полицията в Белград: Момчето е планирало стрелбата отдавна, има списък с жертвите

" Бил съм на хиляди следствия , това е нечувано в сръбското общество. Според събраните досега данни детето е възнамерявало събитието от дълго време ", това съобщи Веселин Милич, шеф на ПУ за град Белград, представен от агенция Новости.

Той сподели на конференцията проекта и листата на децата, които Коста К. е направил самичък , преди да извърши нападението в учебно заведение " Владислав Рибникар " във Врачар.

" Взел е револверите от жилището на татко си, взел е със себе си и коктейли Молотов . Първо прострелял охранителя, а по-късно и дежурната ученичка. След закононарушението той се обадил в полицията. Момчето е работило по проект за влизане и овакантяване на учебно заведение.  Той е определил предпочитаните цели, по какъв начин да ликвидира кои деца и в колко ", съобщи Милич.

Осем деца и един охранител бяха убити при стрелбата в главното учебно заведение " Владислав Рибникар " в Белград.

Шест деца и един преподавател са ранени и сега са настанени в Спешния център на Университетската детска болница. 

Търси се нулева негативна кръвна група за децата, ранени при днешната пукотевица в ОУ " Владислав Рибникар ", заяви локалният Danas. Апелът се отнася до всички жители, които могат да отидат в Института по кръвопреливане в Белград, с цел да оказват помощ на уязвими деца.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР