Бил Махер се завръща в ефир въпреки стачката на сценаристите

...
Бил Махер каза, че шоуто му се връща в ефир
Коментари Харесай

Бил Махер каза, че шоуто му се връща в ефир – въпреки бушуващата стачка на сценариста на WGA.

„Реалното време се завръща, за съжаление, без писатели или писане“, каза Махер в Instagram в сряда. „Минаха пет месеца и е време да върнем хората на работа.“

Шоуто на Maher е оригинал на HBO. HBO е собственост на компанията майка на CNN, Warner Bros. Discovery.

Въпреки че имаше надежди, че сделка между WGA и продуцентските студия може да бъде постигната след Деня на труда, според Махер стачката, започнала през май, все още е в разгара си.

„Сценаристите имат важни проблеми, към които съчувствам, и се надявам, че са адресирани така, че да ги задоволят, но те не са единствените хора с проблеми, проблеми и притеснения“, добавяйки, че екипът му все още се бори въпреки личната му помощ.

Самият Махер е член на WGA, каза Гилдията на писателите на Западна Америка в X, известен преди като Twitter, добавяйки, че решението му е „разочароващо“.

„Трудно е да си представим как („Реално време“) може да продължи напред, без да има нарушение на правилата за стачка на WGA. WGA ще пикетира това шоу,” профсъюзът публикува в нишка в X сряда.

Махер каза, че не желае „да загуби цяла година и да види толкова много хора под границата да страдат толкова много“.

„В реално време с Бил Махер“ не е единственото шоу, което се завръща в ефир. Дрю Баримор получи интензивна реакция както от гилдията, така и от социалните медии за връщането на дневното си токшоу. Шери Шепърд и Дженифър Хъдсън се завръщат в ефир през септември.

Махер каза, че качеството на шоуто му няма да е толкова добро без сценаристите му, но че той ще „почете духа на стачката“. Махер каза, че няма да изпълнява писмени произведения като монолог, настолна част, нови правила или редакционна статия.

Lisa Respers France от CNN допринесе за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР