Бил Гейтс не очаквал пандемията да го постави във фокуса

...
Бил Гейтс не очаквал пандемията да го постави във фокуса
Коментари Харесай

Бил Гейтс влезе в обяснителен режим защо е безсмислено да чипира хората

Бил Гейтс не очаквал пандемията да го сложи във фокуса на тайните теории за COVID-19. Милиардерът беше интервюиран в Туитър от Деви Шридхар, ръководител на световното публично здраве в Медицинския факултет на Университета в Единбург и шеф на Програмата за световно ръководство на здравето.

„ Един от главните проблеми е онлайн дезинформацията във Феюсбук и други платформи към имунизациите, маските и други ограничения – по какъв начин да се оправим с това предизвикателство? “, попита го Шридхар.

Гейтс отвърна, че здравните организации, в това число Центровете за надзор на болесттите и Световната здравна организация, се нуждаят от повече запаси, с цел да споделят по отношение на пандемията, сочейки, че обществените медии излизат на напред във времето с фактическата информация по тематиката.

„ Хора като теб, мен и Тони Фаучи се трансфораха в обект на доста дезинформация. Не чаках това “, написа Гейтс в Туитър.
свързани новини7398на 12.01.2022
„ Поставянето на чипове в ръцете няма никакъв смисъл – за какво бих желал да върша това? “, добави той.

Теориите на конспирацията, обвиняващи Гейтс за COVID-19, започнаха да се популяризират при започване на пандемията и някои от тях стигнаха до " заключението ", че Гейтс поддържа всеобщата имунизация, с цел да може да вгради проследяващи микрочипове в хората. През април 2020 година Фондация Гейтс даде обещание общо 250 милиона $ за битка с ковид.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР