Бихте ли си пожелали да можете да преживеете отново притежаването

...
Бихте ли си пожелали да можете да преживеете отново притежаването
Коментари Харесай

iPhone 3GS се връща към живот на пазара в Южна Корея

Бихте ли си поискали да можете да преживеете още веднъж притежаването на типичен смарт телефон? Можете, в случай че живеете в Южна Корея. SK Telink пуска iPhone 3GS още веднъж в продажба в края на юни, откакто компанията откри куп непродадени единици в собствен склад.
Да, и вие можете да се върнете към безметежните дни на 2009 година, когато Black Eyed Peas доминираше в музикалните ранглисти, а LTE към момента беше фантазия. Няма да ви коства доста да се разноските из спомените. Телефонът коства 44 000 вона (около 40 $ ) и с цел да не натоварвате прекомерно доста деветгодишната батерия, SK Telink ревизира всяка численост, с цел да се увери, че работи.

Дали обаче ще се радвате на това пътешестване с носталгия, това към този момент е различен въпрос. Не забравяйте, че iPhone 3GS даже не разполага с предна камера , да не приказваме за други съвременни функционалности и екстри – селфитата със смарт телефон на Apple трябваше да чакат до 2010 година И защото Apple спря софтуерната поддръжка за 3GS след iOS 6, доста от приложенията, които приемате за даденост в наши дни, просто няма да работят. Съжаляваме, няма нито Instagram Stories, нито Spotify стрийминг. Наистина, купувате този уред по-скоро като жив музеен експонат. Но пък постоянно просто може да се обаждате и да вършиме фотоси.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР