Бихме желали сърдечно да Ви благодарим за Вашата лична подкрепа

...
Бихме желали сърдечно да Ви благодарим за Вашата лична подкрепа
Коментари Харесай

Шефове от ЕНП изпратиха благодарствено писмо до Цветанов

Бихме желали сърдечно да Ви благодарим за Вашата персонална поддръжка и принос към триумфа на стартирането на Инициативата на ЕНП на локално ниво предвид на европейските избори през 2019 година на 9 март в София с присъединяване на повече от 450 водачи на ЕНП от всички равнища на ръководство в 27-те страни-членки. Това се споделя в писмо, адресирано до ръководителя на на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила. Писмото е подписано доктор Михаел Шнайдер, ръководител на Групата на ЕНП в Комите на районите, и доктор Хайнц-Петер Кнап, общоприет секретар на Групата на ЕНП в Комитет на районите.

Публикуваме целия текст на писмото без редакторска интервенция:

"Уважаеми зам.-председател Цветанов,

Уважаеми господин Цветанов,

Бихме желали сърдечно да Ви благодарим за Вашата персонална поддръжка и принос към триумфа на стартирането на Инициативата на ЕНП на локално ниво предвид на европейските избори през 2019 година на 9 март в София с присъединяване на повече от 450 водачи на ЕНП от всички равнища на ръководство в 27-те страни-членки.

Вашият корав ангажимент, сърдечна ангажираност и невероятна поддръжка от началото до края бяха решаващи фактори в реализацията на нашата взаимна самодейност. Това беше едно от най-успешните мероприятия, които в миналото сме организирали! Вие и екипът на Политическа партия ГЕРБ ни показахте по какъв начин би трябвало да се вършат нещата и ние сме уверени, че другите партии-членки на ЕНП ще последват Вашия образец. Благодаря Ви доста за огромните старания, които положихте.

Бъдещето на Европейския съюз, нашето бъдеще, ще бъдат образувани от резултатите на европейските избори през 2019 година Затова ние би трябвало още повече да засилим контактите с нашите жители. Със серия от локални разговори на ЕНП в цяла Европа, ние се стремим да подновим връзката си с хората, да възстановим увереността им в Европейски Съюз и да повишим тяхната съпричастност и възторг за европейския план. Първият Местен разговор на ЕНП Европа стартира от София, озаглавен Младежката вероятност и бъдещето на Европа, се състоя следобеда след стартирането на самодейността с присъединяване на 300 младежи.

С оглед на бъдещето, ние ще организираме Среща на високо равнище на локалните и районни водачи от ЕНП през март 2019 година в Румъния дружно с нашия водещ претендент, надграждайки сполучливото събитие, което организирахме с ръководителя Туск и ръководителя Юнкер в Познан през 2014 година

Ние би трябвало да действаме в този момент! Местните и районни водачи са уверени, че като работим дружно като мощно и обединено семейство на ЕНП, ние ще можем да възстановим доверието и да подсигуряваме едно несъмнено и проспериращо бъдеще за нашите жители. Решенията би трябвало да се вземат покрай жителите, които би трябвало да виждат добавената стойност на Европейски Съюз на терен.

Каним Ви да разгледате акцентите (на български и английски) и фотосите от събитието. За повече информация посетете нашия уебсайт, където ще откриете Декларацията от София, известия до медиите и спомагателни материали за Инициативата на ЕНП на локално ниво.

Искрено Ваши,

доктор. Михаел Шнайдер
Председател
на Групата на ЕНП в Комите на районите

доктор Хайнц-Петер Кнап
Генерален секретар
на Групата на ЕНП в Комите на районите ", се споделя в писмото.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР