Бих се фокусирал върху думите на Путин частична мобилизация. Мобилизацията

...
Бих се фокусирал върху думите на Путин частична мобилизация. Мобилизацията
Коментари Харесай

Янев ни изплаши. Какво иде след частичната мобилизация в Русия?

„ Бих се фокусирал върху думите на Путин „ частична готовност ”. Мобилизацията е първият симптом за оповестяване на същинска война. Путин евентуално е на път да разгласи война. Това е опасност и за нашата национална сигурност. В думата „ частична ” се съдържа този детайл, който разрешава към момента дипломация. И най-лошият мир е по-добър от всяка война ". Това съобщи пред НоваНюз някогашният длъжностен министър председател и боен министър Стефан Янев, ръководител на партия „ Български напредък ”.

Според Янев сме в невиждана ситуация  на прекрояване на граници и нарушение на контракти. „ Агресорът е Путин, агресорът е Кремъл, а не съветският народ. Това би трябвало да бъде доста ясно като разграничаване. Ние подлагаме под наказания всичко - и агресора Кремъл, и съветския народ, и съветската просвета ”.
-->
„ Важно е България да не приема референдумите като факт, тъй като се вършат в изискванията на окупация ”, сподели Янев.

Според него модернизацията на нашата войска би трябвало да продължи. „ Въпросът е дали страната разполага с задоволително запас това да бъде направено в този момент. Модернизацията на армията е един просрочен проблем. Депутатите на „ Български напредък ” ще поддържат тази и всички следващи модернизации ”.

„ Оттук-нататък не може да се чакат непрекъснати доставки от страна на ”Газпром ”. Трябва да се търсят други решения. Има решение, полутечен газ с генезис Африка. Параметрите ще станат ясни до 10-тина дни ”, бяха думите на Стефан Янев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР