Бих позирала гола само с благотворителна мисияИскам да ме помнят,

...
Бих позирала гола само с благотворителна мисияИскам да ме помнят,
Коментари Харесай

Гери Дончева: Стивън Сегал се пробва с мен, но не му се получи!

Бих театралничила гола единствено с благотворителна задача


Искам да ме помнят, като публицист, а не с голи фотоси

 12-13  12-16  12-15  12-14  12-12  12-10  12-9  12-3
– Гери, ти се занимаваш с доста разнообразни действия. Какви нови провокации си си сложила за 2018-та година?
– Моята най-голяма задача през 2018-та е да върша още по-колоритни и забавни материали за предаването ми “Карамел ” като за тази цел към този момент ще има фрагменти и репортажи от чужбина. Сега отпътувам за Тайланд, Виетнам и Сингапур, където ще снимаме метода на живот там, който е доста забавен. За Тайланд знаем, че е брутална секс дестинация, само че там има и доста други любопитни неща, като муай тай бойците да вземем за пример. Отивам за няколко седмици, като ще съчетая почивката със фотоси за предаването. Наскоро станах лице и на един бижутериен колос, билбордовете на който към този момент са в цяла София. Предстои ми и присъединяване в “Черешката на тортата ”, а през март ще бъда водеща на церемонията “Златна игла ” на проф. Любомир Стойков. Сега приготвям премиерата на новата ми детска брошура – “Приказни истории – вентилатор ”.

– Покрай уговорките ти, като модел ти се постанова постоянно да пътуваш до Америка. Какво от живота, или от връзките сред хората там би желала да видиш и в страната ни?
– О, Америка е друго измерение и е мъчно да се съпостави с живота тук, само че си има както положителни страни, по този начин и негативи. Това, което доста ми харесва там, а го няма у нас, е, че хората доста си оказват помощ, постоянно са усмихнати и те питат – “Как си ”, а тук всеки е забил нос в земята, гледа своите си проблеми и не обръща внимание на близките. Прави ми усещане също, че тротоарите там са толкоз добре направени и даже хора с увреждания могат сами да отидат на разходка, без да имат потребност от компаньон. А у нас си има други положителни неща, като да вземем за пример хубавата природа и храна, както и това, че всичко ни е доста наоколо. В Америка ти лишава близо 5 дни с автомобил, с цел да отидеш от Ню Йорк до Лос Анджелис, а тук до морето си за 3-4 часа. Храната там в действителност е ужасна, даже в скъпите заведения за хранене не е такава, каквато у нас е на всички места. Зеленчуците им са пластмасови, а бургерите са с подправено месо, бъкано с хормони. Как една коледна пуйка там e колкото българско прасе – поставят й инжекции и става гигантска! Аз в последно време стопирах да хапвам месо, само че у нас има европейски конвенции и нещата се контролират повече.

– С Мика Стоичкова сте близки приятелки. Говорили ли сте си, за какво тя сякаш се разочарова от България и в този момент щастлива ли е?
– Според мен Мика е доста щастлива сега, нейното дете Миа я прави пълноценна дама – тя си мечтаеше за този миг. С нея и бебето й се видяхме това лято в Свети Влас. Не е разочарована от България, а по-скоро от българите, с които е общувала тук и е срещала, може би и от връзките на хората един към различен, а не от страната ни като цяло. На нея не й харесва и това по какъв начин се отнася страната към народа си.

– Имаш сериозен другар. Не мислиш ли към този момент за семейство и деца?
– О, аз постоянно съм мислела за семейство и деца, просто това е Божа работа, коя жена не мисли за тези неща?
 12-11  12-5  12-4  12-6  12-2  12-1
– Въпреки, че си една от най-сексапилните и привлекателни българки, ти отказваш да позираш гола – за какво и би ли го направила против по-голяма сума?
– Досега са ми предложили разнообразни суми за “Плейбой ”, “Максим ”, както и за други еротични списания освен у нас, само че и в Гърция и Америка, обаче това не е моето. Не бих се чувствала добре да се покажа гола, въпреки всичко аз пиша книги за деца и в случай че мога да се изразя по този начин – желая по-скоро да светя с интелекта си, в сравнение с с голотата си!

– Какво мислиш за това, че към този момент доста девойки си поставят силикон в устните и бюста още като ученички и това се поддържа от родителите им?
– Не поддържам по никакъв метод девойките да си поставят силикон за бала, това е мислене в жанр балканско новобогаташ. Не считам, че е подходящо да си поставят силиконови гърди и устни преди да са приключили учебно заведение. Вярвам, че в случай че човек не харесва нещо в себе си, първо би трябвало да пребори душевен казуса, тъй като смяната във физиката, не значи че и характера ще се промени. Ако даденият човек е несполучлив, характера му ще си остане същия и след корекцията. За мен една жена би трябвало да навърши 25 години и чак тогава да реши дали да си поставя силикон, или не. Особено, в случай че момичето не е раждало – по-добре първо да роди и след това да си оправи бюста.

– Ти си водеща на известното тв-шоу “Карамел ”. Кой от гостите ти те е изненадал най-вече и ти е споделил неща, които не си очаквала?
– Всичките ми посетители са доста колоритни и при мен са споделяли неща, които при различен не са, несъмнено ги подготвям. Едно от най-шокиращите самопризнания направи Екстра Нина, която сподели нещо нечувано, че като е пяла на рождения ден на Жоро Илиев и самата сцена е била цялата с купища пари и те са заставали безусловно върху тях и по този начин са пеели.

– Кое е най-интересното предложение, което си получавала в ефир?
– Когато Тодор Батков-младши ми предложи да отидем дружно в Танзания – това беше много изненадващо и даже смешно за мен, тъй като би трябвало да си квалифициран да можеш да устоиш на думата си, а той съгласно мен хвърляше думи в пространството за пред камерата. Забавлявах се откровено.

– Слуховете постоянно те свързват със Слави Трифонов. Вие и двамата сте от Плевен, какво не знаят хората за него и би ли желала той да ти гостува в твоето предаване?
– Хората не знаят това, че той е един доста добър човек и даже не подозират какъв брой е добър, макар че в работата си е безпределно порядъчен. Би било ужасно Слави да ми е посетител. Екипът ни постоянно следи кой е настоящ сега, с цел да го поканим, само че не се ограничаваме единствено с това. Наскоро ни гостуваха две надарени девойки – куклена актриса и виртуозна певица, които са наградени от фондацията на Деси Тенекеджиева – “Стоян Камбарев ”. Те пристигнаха и напряко скриха шапката на доста хора, славещи се с гласови и актьорски данни. Иначе най-вече ми се желае да ми гостуват Васил Найденов, Галена, Преслава и Гери-Никол.

– Имаш издадени към този момент няколко песни, в които рапираш, а имала ли си оферти да запишеш нещо в жанр попфолк?
– О, имала съм оферти да стана попфолкпевица, само че това е нещо, което изобщо не ме влече, не че не одобрявам фолкпевиците – доста красиви дами са, само че не е моята музика. Иначе бих се присъединила във всевъзможен музикален план, освен в рап, стига да ми хареса бийта и силата на индивида. Много ми харесват да вземем за пример 100 кила, както и Алекс Пи.

– Кое е събитието, или тематиката, които те вълнуват най-силно сега?
– Вълнува ме накъде ще поеме България, вълнува ме и до каква степен ще стигне плана на Слави с неговата политическа организация.

– Ти се познаваш и си работила със Стивън Сегал, който неотдавна бе упрекнат от няколко дами в полов тормоз. Спрямо теб той имаше ли такива апетити?
– Имаше полови подмятания от негова страна, той се опитва съвсем с всяка една жена. Красива жена съм и съм привикнала на такива офанзиви, тъй като всички мъже се пробват, само че като усетя такова нещо стопирам работата. Аз съм доста разочарована от това, че Стивън Сегал не се отнесе правилно към мен, тъй като повече от месец работих в неговия екип, а той не си заплати, което е безсрамие, в случай, че се бяхме разбрали за точна сума. Аз отговарях на негови имейли, в това число и за контракти, а за тази виновна работа, той не ми заплати и една стотинка.

– Не си ли потърси правата?
-Нямаше по какъв начин, тъй като договорите останаха при него, защото не желаеше да ми даде моето копие и по този начин няма по какъв начин да потвърдя, че съм била наета в неговия екип. Всъщност може би има метод, тъй като едно момче, което аз персонално наех в екипа, е очевидец на всичко това.

– Смяташ ли, че има истина в това, за което го упрекват в Холивуд?
– Много е евентуално, тъй като съм ставала очевидец на това по какъв начин се отнася с други девойки. С мен не му се получи и стартира да се закача с други. На неговите години има избор – да остарява, като остарял чифт обувки, или като аристократична катедрала, само че очевидно е избрал първия модел. Знам, че той също по този начин си е плащал за обич, до момента в който беше в България.

– На теб случвало ли ти се е да ти насочат такива оферти и има ли политици, измежду твоите ухажори?
– Да, и политици са ме ухажвали, както и предприемачи. Предлагали са ми какво ли не – шопинг в Милано, отмора в Дубай, на Малдивите, в Куба, под дърво и камък! Предлагали са ми също по този начин да ми купят кола – айде ще ти купя кола, с цел да излезеш с мен на вечеря в различен град – обидно е!

– Кой е най-забавният или неуместен слух, който си чувала за себе си?
– Най-абсурдният слух е, че съм си удължавала краката, необичайно е по какъв начин въобще е допустимо човек да си удължи краката, несъмнено е мъчително нещо и който е повярвал на това е грубо подведен. Бюстът ми също е натурален, а бяха писали, че съм си поставила силикон, което беше занимателно, тъй като аз от 14-годишна имам толкоз огромен бюст. Бяха писали също, че съм си слагала скули и че съм си оперирала носа, което е безумно. Също по този начин бяха загатнали, че с Ася Капчикова имаме освен това от другарство. (Смее се.)

– Случвало ли ти се е да те нападат дами и съгласно теб дамите или мъжете са по-настъпателни и упорити в ухажването?
– Да, дами също ме смъкват и даже ми е по-приятно, тъй като не са толкоз вулгарни в изрече си, макар че от време на време са много директни. Скоро бях на шоуто на Елза Парини в един клуб и при мен пристигна една кокона, с която се заприказвахме и тя ме попита – сама ли си, може ли да те гушна, да се снимаме? После отново – дай отново да те гушна. Тези неща ми алармират, че несъмнено дамата е от третия пол. Нямам нищо срещу да ме прегърне, само че нищо повече.

– Сашо Диков е програмен началник в малкия екран, в която работиш. Какви забележки и какви похвали получаваш от него?
– Веднъж ме нахока за едни материали в “Карамел ” – за Мизия, като сподели, че наподобявам извънредно, тъй като бях с едно огромно украшение върху бюста и ми сподели да го махна. Смятам, че забележките му са постоянно градивни и за моето професионално израстване. Друг път ме е хвалил, казвал ми е да вземем за пример – тъкмо по този начин би трябвало да изглеждаш, ти си пример за водеща на светско предаване!

– Най-ценният съвет или урок, който си получавала?
– Че никой не е застрахован от нищо в този живот и постоянно да бъдеш нащрек и да цениш хората, които са до теб. Моят татко си отиде на 46 години, а майка ми остана вдовица едвам на 42 и това е най-големият житейски урок – да оценяваш хората, до момента в който ги има до теб. Мисля си, че съм целуната от Господ и имам шанс, само че също по този начин работя доста да уплътнявам този шанс и постоянно съм на вярното място в вярното време, а може би и татко ми оказва помощ за това от горната страна. Аз съм подобен темперамент като него, той беше по арт персона, само че също по този начин инженер, предприемач и състезател. Играл е футбол в “Динамо ”- Киев както и при юношите на ЦСКА.

– Написа две детски книжки с благотворителна цел. Каква е твоята идея?
– Скоро се надявам да излезе и новата ми детска брошура. Не спирам да се занимавам и с щедрост, оказвам помощ на децата от дом “Българка ” в Стара Загора – това е значимо за мен. Подкрепям и други благотворителни дела взаимно с “Ротари клуб ”- Плевен и “Лайънс клуб ”-Витоша.

– Сбъдват ли се молитвите ти и коя е най-необикновената преживелица, която си имала?
– Да, множеството ми молебствия се сбъдват и съм щастлива, че всичко в моят живот е неизмеримо и се срещам с невероятни хора! Сънищата ми също са доста забавни, сънувала съм да вземем за пример НЛО, или разнообразни паранормални неща и съм чувствала невидима поддръжка.

-Любимата ти мисъл, или откъс?
– Най-хубавото занапред следва.

Нашият посетител


Красивата тв-водеща и модел Гери Дончева опровергава множеството клишета, наложени върху дамите с привлекателна визия. Тя владее британски, немски и съветски език и макар, че се е осъществила професионално, не стопира да се развива и усъвършенства в разнообразни области. Интересите на атрактивната брюнетка не се лимитират единствено с модата и малкия екран. Гери е приключила балетната школа в родния Плевен, шампионка по плуване на УНСС, където е специализирала “икономика ”, има уверение от Министерство на вътрешните работи за боравене с огнестрелно оръжие, както и документ за профилиран водач на известна марка коли. Освен това се изявява като актриса, рапира в няколко песни, написа детски книги и стихове и ръководи хотел в Слънчев бряг.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР