Бих помолила всички колеги да говорят за политики и приоритети.

...
Бих помолила всички колеги да говорят за политики и приоритети.
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Бих помолила колегите да говорят за политики и приоритети без взаимни нападки

Бих помолила всички сътрудници да приказват за политики и цели. Взаимните нападки не оказват помощ на никого, сподели през днешния ден пред Би Ти Ви Лена Бориславова от " Продължаваме промяната ". Тя въпреки всичко означи, че не тонът е значим, а резултатите, както се видяло тази седмици. Коментарът на Бориславова идва в седмица, почнала с градивни диалози, само че приключила с познатите взаимни нападки, пристигнали от представители на двете най-големи политически сили.

" Отпушихме процесът по желание на ръководител на Народното събрание. Предложихме взаимно допустим ротационен механизъм за ръководител на Народното събрание и ръководител на правна комисия. За мен това е огромен триумф ", сподели Бориславова.

В отговор на въпрос, тя означи, че когато вторият мандат пристигна при " Продължаваме промяната - Демократична България " диалозите ще продължат, само че единствено за общи политики. " Зад нас има над 620 хиляди гласоподавателите, споделили, че не желаят ръководство на ГЕРБ. Бихме приели поддръжка от тях против ясни цели. Може да имат положителни хрумвания, които ги няма в нашата стратегия, за какво да не ги обсъдим. За името на премиера ще приказваме, когато вторият мандат е на масата ", заключи Бориславова.

Предвид упоритостите на Народното събрание да направи и конституционни промени, диалози щели да се водят и с другите партии.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР