Бих летяла до България само да видя Нина като стюардеса“,

...
Бих летяла до България само да видя Нина като стюардеса“,
Коментари Харесай

Нина Добрев стюардеса в авиолиния „Bulg-Air-a“

„ Бих летяла до България единствено да видя Нина като стюардеса “, „ Щеше ми се да знам български, звучи като готин език “, „ Може ли да обърнем внимание на това какъв брой добре наподобява, когато приказва български “ са част от мненията под видеото на Нина Добрев за „ Венити Феър “, където актрисата влиза в ролята на стюардеса от авиолиниите „ Bulg-Air-a “ и дава няколко лесни стъпки на български по какъв начин да летим безвредно.

В близо 5-минутния скеч героинята на Добрев преоткрива себе си след полет до България. Тогава я осенило, че призванието ѝ в живота не е да взе участие в влиятелни тийн сериали („ Дневниците на вампира “), нито в ситкоми („ Fam “, неотдавна по Си Би Ес), а да се снима във видеа, даващи указания за сигурност при полети с фикционалната българска авиолиния.

„ По принцип ми лишава към три месеца, за де се приготвя за роля, само че имам възприятието, че съм се упражнявала за това цялостен живот “, споделя мощно разчувстваната от новата си житейска посока Нина.

Видеото, в което Добрев приказва на български, е качено на 20 февруари и е гледано към 300 хиляди пъти. Оттогава не стопира да обикаля обществените мрежи и продължава да се споделя измежду българите у нас и по света.

„ За да поставите предпРазните колани, вмъкнете металния накрайник в закопчалката и изтеглете края на колана, с цел да го затегнете “, дава инструкции на съвсем съвършен български Добрев.

Режисьор на видеото за авиолинията е измисленият Казимир Славински със симпатично твърдо наречие на британски –„ същински визионер “.

„ Той просто знае, знаете ли? “, усмихва се необятно актрисата.

Визията на Славински е да приключи видеото с „ рап край “ и тъй като е „ прочут холивудски режисьор “, може да си разреши да предложения американския рапър и комик Литъл Дики, с цел да има видеото на „ Bulg-Air-a “ отговарящ „ рап край “.

„ Дори в случай че торбичката не се надуе, кислородът минава и това е отлично “, рапира на български и танцува Нина.

В етикета на измислената компания попада и последната пета стъпка при полет – стюардесите да благодарят на пасажерите, че са избрали точно тяхната линия.

„ Такава чест е да показва родната си страна във видео на самолетна компания, което ще бъде забелязано от милиони души по целия свят “, споделя към края на видеото Нина.

„ Ъъъ, в България има към 7 млн. души… Това е по-малко единствено от Ню Йорк “,чува се глас зад камерата.

„ Можете ли да си визиите, че съвсем цялостен Ню Йорк ще види това видео? “,отговоря Нина и прошепва през сълзи: „ Баба ми ще се гордее “.

И въпреки видеото да е към момента надалеч от милионния си фен, Добрев кара освен баба си да се гордее. В мненията под видеото наред с „ Тя би трябвало да води Saturday Night Live “ и „ толкоз е надарена “, се срещат мнения като „ Всички българи се гордеем, гледайки видеото “ и „ Българският ѝ в действителност е много добър “. /clubz.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР