Би Ти Ви абдикира от борбата за рейтинг с шоуто

...
Би Ти Ви абдикира от борбата за рейтинг с шоуто
Коментари Харесай

Би Ти Ви отказа да се бори с шоуто „Като две капки вода“ 


Би Ти Ви абдикира от битката за рейтинг с шоуто „ Като две капки вода “ – стана ясно от програмната скица на медията.

Телевизията няма да заложи на шоу, което се излъчва в понеделник. След убийствения рейтинг, който имитаторското шоу събра през предходната година, началниците в Би Ти Ви са решили, че няма смисъл да се борят с предаването, чиито лица са Рачков и Геро.

Засега не е ясно какво ще се излъчва по първата частна медия у нас в понеделник.

Очакваше се, че Би Ти Ви ще се опълчи на Нова с „ Денсинг старс “. В предаването са събрани куп звезди, даже по-актуални и вървежни от тези в „ Капките “. То обаче ще се бори за рейтинг с кулинарното шоу „ Хелс китчън “. Стартът на „ Денсинг старс “ е на 20 февруари, когато е началото и на шоуто на Виктор Ангелов.

От Би Ти Ви чакат да завоюват дуела с „ Нова “ през останалата част от седмицата. Традиционно в сряда и четвъртък ще се излъчва „ Ергенът “. Обявеното за най-гледано и чакано шоу в България също се бори с готвачите на началник Виктор Ангелов, защото то ще се излъчва цели 3 дни – от вторник до четвъртък.

В петък пък, от 23 февруари, на екран се завръща „ Аз обичам България “. Първите няколко сезона на формата се излъчваха по Нова тв, само че в този момент правата са взети от Би Ти Ви.

От своя страна Нова тв залагат на потвърдения формат през последните няколко години – „ Един за различен “, което ще се излъчва по петък до неделя. Тази година Мария Игнатова ще застане до нормалния водещ Емо Чолаков. Иначе поради тематиката на шоуто, а точно влюбени двойки, „ Един за различен “ потегля на 14 февруари, оповестява hotarena.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР