Би било чудесно, ако беше истина, защото всъщност съпругът не

...
Би било чудесно, ако беше истина, защото всъщност съпругът не
Коментари Харесай

Жена „се омъжи” за мъж, създаден от изкуствен интелект

Би било отлично, в случай че беше истина, тъй като в действителност „ брачният партньор ” не съществува, разяснява fanpage.it. Медиите към този момент пренаситиха с хрумвания концепцията за семейство, съобщавайки за странни брачни съюзи – японец се дами за възглавницата си, суданец – за козата си, други се женят за крави, кучета и котки, а италианка „ се омъжи ” за себе си.

Много от тези истории са плод на „ сивото пространство ”, вариращо от странности и психиатрични болести до предпочитание за подправени вести и „ лайкове ”. Така и Розана Рамос споделя в изявление за Daily Mail, че е омъжена за мъж, основан от изкуствен интелект.

Жената изяснява, че е почнала виртуална връзка с чатбота Replika - приложение, което дава отговор на потребителя все едно, че е другар или любящ сътрудник. В Италия Replika е блокирана поради непрозрачна политика и тъй като не слага никакви ограничавания за прилагане от малолетни, като се изключи че се популяризира единствено на британски. Платената версия Replika Pro даже разрешава диалозите да...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР