БГНЕС Председстелят на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев заяви, че

...
БГНЕС
Председстелят на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев заяви, че
Коментари Харесай

Професорът, нарекъл българите дебили, днес ги определи като инфантилни

 БГНЕС Председстелят на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев съобщи, че от политическата партия желаят оставката на депутата от Българска социалистическа партия проф. Иво Христов.

Причината е изявлението на Христов пред една национална медия по-рано през днешния ден, в което той назова българското общество " детско ".

Георгиев, който е и зам.-външен министър съобщи, че Христов няма моралното и политическо право да съставлява народа в Народното събрание.

" Проф. Христов няма никакво право да съставлява българския народ в Народно събрание. Неговата оставка би бил един просрочен акт, само че в този момент не можем да извиним поредна подготовка. Такава засегнатост в народен ефир не може да бъде подмината и ние призоваваме за неговата оставка. Това е ли позиция на Българска социалистическа партия? ПГ и партийните членове поддържат ли, че хората би трябвало да бъдат наречени детски? ", попита той.

" Сега не може да извиним следващата провокация. Това е оскърбление, засегнатост и то не може да бъде подминато просто по този начин. Призоваваме за неговата оставка “, сподели още той.

Тази заран в присъединяване си по бТВ проф. Иво Христов назова българския народ " детски ". Професорът нашумя с репликата си преди няколко години, че " ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР