БГНЕС Полицаи влязоха в агенция Пътна инфраструктура в началото на работния

...
БГНЕС
Полицаи влязоха в агенция Пътна инфраструктура в началото на работния
Коментари Харесай

Акция на НАП и МВР в АПИ

 БГНЕС Полицаи влязоха в организация " Пътна инфраструктура " при започване на работния ден през днешния ден. По неофициална информация акцията, която се организира, е част от инспекцията за Автомагистрала " Хемус ", която Министерство на вътрешните работи прави за злоупотреби с държавни средства. Припомняме, че през вчерашния ден от полицията и Национална агенция за приходите влязоха в сдружението " Автомагистрали ".

Иззета е цялата документи за градежа на Автомагистрала " Хемус ". Предстои да бъдат разпитани и очевидци. Проверяват се двата съществени " инхаус " контракта за строителството на автомагистралата, както и последвалите контракти, които " Автомагистрали " е сключило за доставки, услуги и характерни действия с частни компании.

Подробности за двете акции чакаме от конференцията на министрите Виолета Комитова и Бойко Рашков. Преди дни точно вътрешният министър сподели, че има закононарушения, " които миришат на асфалт ". Дрон на полицията пък ревизира дали платени с държавни пари материали са на трасето на Автомагистрала " Хемус ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР