БГНЕС Изплуваха нови подробности около жестокото убийство на ученичка, смразило тази

...
БГНЕС
Изплуваха нови подробности около жестокото убийство на ученичка, смразило тази
Коментари Харесай

Андрея е откритата с прерязано гърло ученичка, била кротко дете!

 БГНЕС Изплуваха нови детайлности към жестокото ликвидиране на ученичка, смразило тази заран Галиче. Както към този момент ви информирахме, младо момиче е било намерено в дома си с прерязано гърло.

Трупът е разкрил неин първи братовчед, който нощес към 1,00 часа е получил позвъняване от 17-годишната Андрея. Мъжът не вдигнал телефона си, защото децата му го били създали на беззвучен режим. Сутринта той решил да отиде до дома на родственицата си и да ревизира каква е повода за позвъняването.

Когато обаче влезнал в къщата, я намерил бита, съблечена и с прерязано гърло.

Мъжът незабавно подал сигнал на телефон 112 и на мястото пристигнали кола за спешна помощ и полиция от Бяла Слатина. Спешните медици единствено открили, че младото момиче е мъртво.

В момента целият регион към къщата на жертвата е блокиран от полицията, като се изчаква дежурната група от регионалната дирекция във Враца, написа " Булнюз ". В региона е цялостно с близки и познати на момичето, които чакат да схванат какво се е случило.

Всички са единомислещи, че Андрея е била добродушно дете и е същинска мистерия за какво е убита. Родителите на момичето са разграничени, като майката има ново семейство, а бащата работи в Англия. Андрея има и брат, който живее във Враца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР