БГНЕС За две седмици имаше доста емоции. В крайна сметка ще

...
БГНЕС
За две седмици имаше доста емоции. В крайна сметка ще
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Всички се вълнуват само от Борисов

 БГНЕС " За две седмици имаше много страсти. В последна сметка ще стартира да се натрупва отмалялост и пристрастеностите ще стартират да се поуспокояват. В Народното събрание се влиза с огромен взлом, само че след това всекидневието превзема всички ". Това съобщи в ефира на " Нова " социологът Мира Радева.

" Политиците, които са еманация на националната воля и избор, би трябвало да резервират положителния звук на другарство. Това важи за всички, в това число и за премиера, който по Конституция би трябвало да се регистрира в Народното събрание поради избора на народа ", добави тя.

Георги Харизанов от Института за дясна политика пък разяснява, че единственото, от което се вълнува цялото общество и парламента в момента е дали ще отиде в сряда на съвещание. 

" Не останах с усещане някой да се интересува от това дали да има служебно или постоянно държавно управление ", уточни той.

" Всички спечелили се вълнуват единствено от Борисов. Това е много симпатично и приказва странни неща за самите тях ", счита Георги Харизанов.

" Премиерът в оставка не би трябвало да се регистрира на Народно събрание ", безапелационен бе Харизанов. 

Toй уточни още, че ГЕРБ си търсят съдружници. 

" За първи път слушам словосъчетанието " сигурен парламент ", употребявано от Слави Трифонов. Любопитен съм да схвана какво в действителност се влага в него ", отсече Харизанов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР