БГНЕС виж галерията Катастрофа затвори Е-79 край Благоевград. Станал е челен

...
БГНЕС виж галерията
Катастрофа затвори Е-79 край Благоевград. Станал е челен
Коментари Харесай

Свиреп челен удар прати трима в болница

БГНЕС виж галерията Катастрофа затвори Е-79 край Благоевград. Станал е преден удар сред Шевролет с гръцка регистрация и Форд с българска.

Пътният случай стана към 18.10 ч. през вчерашния ден при изпреварване в региона на автокомплекс " Монца ". След удара двата автомобила са отхвръкнали един от различен на 20 метра. Пътят е посипан със стъкла и авточасти.

В Спешно приемно поделение на МБАЛ-Благоевград са признати трима - лидерът на " Форд " -а (58-годишен мъж от Благоевград), както майка на към 50 година и 23-годишната й щерка от гръцкия Шевролет, чийто лидер не е ранен. Всички потърпевши са с гръдни контузии, положението им се обяснява, предава Канал 3.

Патрул на " Пътна полиция-КАТ " контролира трафика и пропуща автопотока на стадии.

Малко повече от час по-рано, отново на Е-79 само че в Кресненското дефиле стана още една злополука. Лек автомобил се блъсна в ската, а по-късно и в различен автомобил. Там има двама по-леко потърпевши.

Пътния случай е до автокомплекс " Монца ". Двама са потърпевши и откарани в благоевградската болница. Екип на " Пътна помощ " пропуща през едната лента, придвижването е затруднено.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР