БГНЕС Твърдя, че нашата парламентарна група направи всичко възможно за реализация

...
БГНЕС
Твърдя, че нашата парламентарна група направи всичко възможно за реализация
Коментари Харесай

Петков: В парламента се очерта една група от слуги на Гешев, която се ръководи от Христо Иванов и Мая Манолова

 БГНЕС " Твърдя, че нашата парламентарна група направи всичко допустимо за реализация на мандата и постъпи оптимално отговорно, сподели водачът на АБВ на брифинг в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. От другите политически сили какво видяхме? Няма подозрение, че ГЕРБ са заинтригувани от ускорение на изборния развой. Движение за права и свободи са в нормалното си състояние, резултата си го имат. Тях не ги интересува по кое време ще са изборите. Очерта се една група прислужници на Иван Гешев. Сега влизаме в идващите два месеца, в които още веднъж ще се бори с основния прокурор, още веднъж ще реформира правосъдната система, а още веднъж ще смъква цените на тока и водата като минат изборите. Гешев иде в Народното събрание, ще е в командировка. Цените на тока и парното, в случай че зависи от, ще не престават да порастват ", съобщи Петков.

Той пита не можеше ли да се направи проект от 5-6 точки. " Първата - закриване на Специализирания съд и прокуратура, второ пренасяне на Бюрото за отбрана на очевидците там, където му е мястото. Трето, приемане на Плана за въстановяване. Четвъ
Според него по този начин е щяло да се внесе успокоение измежду хората, че имаме страна.

Петков сподели още, че съгласно него главният бранител на Специализираният съд и прокуратура е точно, а групата прислужници на Гешев се управлява от него и.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР