БГНЕС Демократична България“ е изготвила стратегия, която е свързана с това

...
БГНЕС
Демократична България“ е изготвила стратегия, която е свързана с това
Коментари Харесай

Пулмолог: Трябва да прекратим пандемията, а не да играем на пинг-понг

 БГНЕС " Демократична България “ е изготвила тактика, която е обвързвана с това по какъв начин да се оправим с рецесията с ковид.

" Ще я внесем в Народното събрание “, заяви пулмологът доктор Александър Симидчиев, който ще бъде народен представител от " Демократична България “.

Той осведоми, че стратегията планува законодателни промени за ясно написани правила и авансово заложени критерии при въвеждането на изключително състояние. 

" Хората да имат предвидимост, всички дружно да се хванем за ръце и да понижим инфекциозността на този вирус до под 10 пациента дневно “, изясни доктор Симидчиев пред БНР.

Относно разхлабването на ограниченията, което стартира от през днешния ден, той посочи, че неговият метод би бил " малко по-устойчиво държание “, тъй като измененията в броя на болните нагоре или надолу би трябвало да се наблюдава в по-устойчива наклонност. 

" Почти 800 индивида са в интензивно поделение, а над 10 000 са приетите в болница – това са параметри, които приказват, че здравната система към момента е напрегната ", даде образец доктор Симидчиев и акцентира, че записаните случаи са единствено върхът на айсберга.

Той е последовател на тактиката " Ковид-19 нула “ – изличаването напълно на пандемията на територията на България.

" Стратегия, която се базира на това да прекратим епидемията, а не да играем на пинг-понг “, изясни медикът. 

" При тези темпове на имунизация не можем да изградим групов имунитет, тъй като разрешаваме на вируса да се развъжда и да се трансформира ", безапелационен е пулмологът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР