Бг знаменитости ни правят личен видеопоздрав срещу заплащане и го

...
Бг знаменитости ни правят личен видеопоздрав срещу заплащане и го
Коментари Харесай

Бг знаменитости закъсаха за пари, скубят феновете си за поздрави в интернет: Сашка иска 117,35, Рени - 76,28 лв. и още…

Бг звезди ни вършат персонален видеопоздрав против възнаграждение и го пращат по интернет видя HotArena.

Наши известни персони се включиха в интернационалната платформа, която предлага услугата. Всеки може да си поръча и да поздрави себе си или непосредствен. Заплащането става след регистрация и е в евро или в лв..

Най-атрактивни са певиците от фолка .

Сашка Васева прави персонален привет против 117.35 лева Обръщението с което приканва почитателите да употребяват услугата Васева изненадващо пее акапелно куплет от песента „ За теб, Българийо “, позната от репертоара на Веселин Маринов. Рени непосредствено споделя, че чака поздравления за близки и другари и праща целувки. Тя прави поздравите против 76,28 лева

Обикновено трябват към три дни, с цел да се извърши дадена поръчка, само че от уеб страницата поучават да предвидим повече време.

Най-евтино излиза привет от диджейката Рене Ла Булгара - 19,56. Футболистът на годината Димитър Илиев поздравява почитателите си против 97.79лв. Най-скъп от родните звезди е каскадьорът и артист Димитър Илков 174.63. Неговото промо е реклама, в която играе зомби.

Повечето от звездите споделят непосредствено, че парите от тези поздрави отиват за  благотворителни дела,тук са Красимира Цочева от " Фермата ", Мис Левски Г -  Полина Алатинова, актьорите Венцислав Янков и Антоан Петров . Могат да се поръчат звезди от други страни като цените от 9.78 до 174лв., писа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР